Aktywne Wpisy
Wojti92 +83
#thetraitors wyglądają jak jakieś złe siostry Kopciuszka xD
źródło: IMG_1655
Pobierz
Teuvo +16
nigdy nie nauczę się jeść tymi przeklętymi pałeczkami, to jest niewykonalne w moim przypadku
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża

@Derpinardus: Wygląda na to, że jestem kiepską kobietą, ale jakoś tej "kiepskości" nie odczuwam, więc ogólnie polecam.
A ktoś mówi, że musiałbyś się przyznać wszystkim do tego. Rozważamy to w kwestii korzyści - np. niższego wieku emerytalnego, aby szybciej iść na
Zależy jak to rozpatrujemy. W moich założeniach zmiana jedynie w dokumentach dla korzyści, a nie cały proces przemiany w kobietę.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@choochoomotherfucker:
No i przy okazji zweryfikowałby czy faktycznie miał rację ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim:
Ale to musisz się czuć kobietą, a wtedy inni by to zauważyli. Nie musiałbyś się chwalić taką zmianą całemu swojemu otoczeniu więc wątpię byś stracił kogokolwiek.