Aktywne Wpisy

tesknilam_ +11
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Anal_Vibes +6
Rynek ciągle uparcie nie zauważa, że BYD w samym tylko maju sprzedało więcej samochodów, niż Tesla w całym Q1 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#byd #tesla #inwestycje #gielda #samochodyelektryczne #motoryzacja
#byd #tesla #inwestycje #gielda #samochodyelektryczne #motoryzacja
źródło: image
Pobierz

Hej,
Prowadzę JDG od ponad roku i jestem na ryczałcie. Od stycznia ksiegowa chce podnieść stawkę ze 160 na 230 zł. Wystawiam jedną fakturę oraz zero do dwie kosztowe więc zdecydowałem, że zacznę samodzielnie się rozliczać przez jakąś apkę. Najtaniej wychodzi infakt za 30zł miesiąc albo samodzielna księgowość w millennium z racji, że mam tam konto firmowe. Co byście wybrali? Może jakieś inne alternatywy?
#jdg #ksiegowosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
https://www.infakt.pl/polecam/biurorachunkowe
Natomiast jeśli masz JDG, ryczałt, jedną fakturę sprzedażową i do 2 kosztowych to może mogę Cię za 150/160 zł na msc obsłużyć. Pytanie czy jesteś VATowcem, składasz sam deklarację PIT roczną i ZUSy czy księgowa za Ciebie i tylko wysyła maila z kwotą do zapłaty? Zmienne zawsze wpływają na cenę ale jakbyś chciał podpytać o