Aktywne Wpisy

CzekoDonut +167
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +352
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Mirki jak najlepiej poruszac sie po #warszawa? Chodzi mi o taksowki albo przewoznikow w stylu Uber albo Bolt. Troche sie boje ze trafie na kierowce ktory jezdzi po 20 godzin dziennie i jest zmeczony albo kogos kto nie zna miasta albo jezyka. U siebie w miescie nie korzystam z takich uslug ale potrzebuje pojechac do Warszawy zalatwic pare spraw i zastanawiam sie jak to u was wyglada.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
To praktycznie pewne, że trafisz na kogoś, kto jeździ po 20 godzin dziennie, jest zmęczony, nie zna ani miasta, ani języka. Ale wiesz co? Nawet taka osoba potrafi obsłużyć aplikację Ubera/Bolta i zawieźć Cię tak, jak pokazuje GPS.
A poza tym w Warszawie mamy dobrą