Wpis z mikrobloga

✨️ Jak wybór partnera w programach randkowych wpływa na nasze postrzeganie związków?
Dzień dobry,

Naszły mnie ostatnio przemyślenia związkowe wikopowe jak oglądałem program w tv typu randki - format taki, że jedna osoba rozmawia z trzema nie widząc ich wcześniej i potem wybiera na podstawie odpowiedzi na pytania z kim idzie na randkę.

W jednej rudzie była babka i wybierała z trzech chłopów. Babka wydawała się spoko, aczkolwiek trochę niezdecydowana i trochę jakby głupawa. Z trzech chłopów było:
jeden - typowe IT, dziwnie się zachowywał, dziwnie ubrany i wymyślał jakieś abstrakcyjne odpowiedzi;
drugi to był taki majtczak - cwaniak co ma dużo kasy i lubi szybką bezpieczną jazdę, co powtarzał w każdej odpowiedzi;
trzeci był taki chadlite - który przy pierwszym pytaniu zaczął gadać że lubi eksperymenty w łóżku, usłyszał że babka się skrzywiła, to nagle zmienił narrację, że chce rodzinę i dzieci, jakiś mikroinfluencer.

I jak na to patrzę, to wsm ja jako chłop z tą babką bym się nie umówił - za stara (38) i jak w/w trochę głupkowato się wypowiadała. Ale z drugiej strony nie dziwie się, że kobiety wybierają samotność mając taki wybór.

#zwiazki #demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach