Wpis z mikrobloga

Spadek zaczął się chyba od 25lvl i potem równie pochyła w dół.

@mirko_anonim: Czy czasem spadek libido nie wynika z cukrzycy, nadciśnienia i innych chorób? Ja bym się zbadał na twoim miejscu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Nawet jak dostawałem setki odrzuceń od kobiet to nadal chciałem poznać tę jedyną i nie złamało mnie tyle porażek.

To zdanie jest absolutnie przerażające. Ty próbowałeś być z każdą możliwą dziewczyną czy jak?

PS. Możliwe, że doświadczyłeś impotencji psychogennej, ale pewien nie jestem.
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: jaki dziadku... chyba "nie desperacie". Większość dziewczyn nie jest godna uwagi, nie czaję, jak można do nich zarywać, ble. Ktoś kto zarywa do każdej nie ma w ogóle żadnych wymagań wobec płci przeciwnej. Czy taka osoba w ogóle sobie zadaje pytanie, czy z tą konkretną osobą byłaby szczęśliwa? Niektóre kobiety to więcej problemów niż korzyści.
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: jak ktoś pisze: "Nawet jak dostawałem setki odrzuceń od kobiet to nadal chciałem poznać tę jedyną i nie złamało mnie tyle porażek." - to brzmi, jak "do każdej". Nie wyobrażam sobie podbijać do setek kobiet... to brzmi jak totalna desperacja. Jeżeli ktoś dostaje tyle odrzuceń to powinien się zastanowić, że może z nim jest coś nie tak i że należy wpierw popracować nad sobą.
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: nie jestem dziadkiem, i nie jestem desperatem jak obecni faceci. I źle napisałeś, bo powiedziałeś:

"chlopy musza poznawac setki dziewczyn zeby znalezc jedna ktora od nich nie ucieknie"

a autor wpisu
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: ale to przecież jest obowiązek każdego chłopa - być z byle kim to tragedia. Może ja jestem innym, bo mam wysokie poczucie własnej wartości, więc tego... wiele chłopów dzisiaj ma niskie poczucie własnej wartości i widzi kobiety jako coś "wspaniałego"... ale nie można zapominać o dopasowaniu, te trybiki muszą się zazębiać hmm!
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: mnie np. ciekawi, czy ci faceci, co wyrywają dziewczyny, czy oni naprawdę są godni uwagi... czy są ciekawi wewnętrznie... czy fajnie się z nimi rozmawia... bo jak dziewczyna widzi, że facet jest kumaty, fajny, ma poczucie humoru itd... to teoretycznie powinna być nim w jakimś sensie zainteresowana. Oczywiście wszelkie gold diggerki należy skreślić z miejsca.
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: noooo w pewnym sensie tak. Ci ogarnięci mają większe szanse u kobiet, to logiczne. Chyba, że coś tu jest niejasne? Faceci "niskiej jakości" powinni skupić się na samorozwoju i dopiero później "zarywać", ale do sensownych lasek, nie mówię takich "top", ale takich, co do nich pasują. Wiesz, jak z kimś gadasz, to czasem wiesz bardzo szybko, że to jest to... że jest ten flow, vibe...
  • Odpowiedz