Aktywne Wpisy

dariusz44 +84
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +11
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Czy mieszkanie z rodzicami/teściami jako para/małżeństwo ma jakikolwiek sens?
Różowa się strasznie upiera żeby mieszkać u jej rodziców, a poza aspektem finansowym nie ma żadnego sensownego argumentu.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Oczywiscie wszyscy chcacy mieszkać z rodzicami myślą że akurat jego/jej rodzice sa spoko, wiekszosc sie myli.
Podstawową zaletą mieszkania ze starymi sa czynniki finansowe ale to jest ilusoryczny zysk w momencie gdy związek po max 5 latach zwyczajnie przestaje istnieć
Jeśli potrafisz dzielnie rozepchnąć się łokciami i zagarnąć jakąś przestrzeń dla siebie to zawsze w więcej osób pod jednym dachem żyje się łatwiej. Więcej rąk do sprzątania, zawsze ktoś ogarnie obiad, zawsze ktoś pomoże w pracach na ogrodzie. Ale tu wszystko zależy
Dramat, dramat, dramat. Stosunki się pogorszyły, były jakieś ciche niedomówienia, każdy na każdego był w-------y. Do tego stopnia że my się już chcieliśmy wyprowadzać i iść na wynajmowanie.
Po zakupie domu stosunki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Jak tu biegac nago ?
Jak tu zaprosić znajomych by do 4 rano siedzieli jak rodzice śpią pietro niżej ?
Jak powiedziec że no nie pomaluje drzwi jak miałem bo mam okazje spotkać się z kimś tam i jest do dla mnie priorytet?
Jak powiedzieć że akceptuje stare meble i w sumie stara kuchnia jest