Wpis z mikrobloga

Wielu ludzi zostało zmanipulowanych przez reklamy, celebrytów

@mirko_anonim: dotyczy to każdej dziedziny życia. Nic mnie tak nie zniechęca do kupienia czegoś jak reklama "celebryty", która danej rzeczy by nie używał, gdyby nie dostał za to kasy. Ale każdy myśli, że dany celebryta z własnej woli używa kremu x, jeździ samochodem y czy ubiera się w sieciówce z.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jakieś ostre projekcie sobie tworzysz w głowie

Zrozumcie w końcu że #gielda opłaca się JEDYNIE grubym rybom które mają zawsze pewne insider info.

@mirko_anonim: totalnie tylko gruba ryba widzi co się dzieje z AI i kupi na tą gałąź rynku ETF, totalnie tylko mega insider wsadził przez ostatnie 10 lat kasę w s&p 500 albo w BTC NIKT INNY

a że są ludzie co myślą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ziew...

No tak, bo jak masz aktywo które potrafi urosnąć 30% w ciągu miesiąca to potem powinno spaść o 2% i rosnąć dalej

Dobrze, dobrze. Sraj w majtki, sprzedawaj w dołku, siej panikę. Na takich frajerach najwięcej się zarabia...

Wiadomo, grubas siedzi i mi za pomocą 5G czyta w myślach kiedy kupie a kiedy sprzedam. Z grubasem nie wygrasz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja z mojego NASDAQ 100 nie mam zamiaru i potrzeby sprzedawać, nawet jak spadnie o 40% na 10lat,a i nawet lepiej bo podoplacam więcej wtedy trudno poczekam mi się nie spieszy, odbicie będzie bo USA póki co rządzi na świecie i nawet ruscy i Chińczycy w USA inwestują,
  • Odpowiedz