Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Próbowałem trzy razy i nie dało to żadnych rezultatów… a za pieniądze które na to wydałem mógłbym kupić samochód. Nie u wszystkich to jest to kwestia psychiki, u mnie to kwestia obiektywnych cech fizycznych
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo terapia to hasło rzucane przez normików jako remedium na wszystkie problemy inceli, kiedy sam zauważyłeś że pewnych problemów nie da się naprawić terapią, a co najwyżej terapia może ułatwić cope. tylko że ze skutecznością tego cope'u jest różnie i na ogół słabo. a wisienką na torcie jest fakt że większość terapeutek to julki które pośrednio są przyczyną tego dla czego incele muszą chodzić na terapie na pierwszym miejscu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ponieważ wizyta u psychiatry to tylko przedłużenie recepty na leki. Jeśli nie działają, to powodzenia w uzyskaniu innych, wszystkiego najlepszego.
Natomiast psychiatra - ło Panie, pośliniony palec na wietrze jest lepszy. Nie, serio, lepszą podbudowę miałem od GPT albo innych fikcyjnych postaci na różnych stronach. Te przynajmniej odpowiedzą na poważnie i się oprą na danych, a nie będzie to stara baba klepiąca formułki z 50-letniego podręcznika nakierowanego li tylko na
  • Odpowiedz