Aktywne Wpisy

Wodowy11 +171
źródło: 1000318578
Pobierz
Szkoda, że peak gamingu i strzelanek już nie wróci, trzy najlepsze części, żadne call of duty nie ma podjazdu do tego, chaos, model zniszczeń, mielarnia, samoloty nad głową, tęsknię :( Battlefield 6 miał być podobny, ale za bardzo przypomina call of duty
#battlefield #gry #nostalgia
#battlefield #gry #nostalgia
źródło: 1000000924
Pobierz

Czemu wszyscy na #gielda tak panikują że spada? Przecież każdy normalny wiedział o trwającej bessie już o wiele wcześniej kiedy patrzyliśmy na bardzo słabe dane z największych gospodarek. Oczekujecie że bessa przyjdzie do waszego domu i uderzy was w twarz abyście ją zauważyli? Globalna recesja to już nie straszenie na szurskich filmikach na youtube a stało się już to faktem. Dane ze wszystkich źródeł pokazują o wiele gorszą sytuację nawet w porównaniu z czasami covidowymi. Ludzie masowo tracą pracę, nie ma ludzi do nakręcania konsumpcjonizmu, dochodzi do tego trump i mamy to co mamy. Mamy paradoksalnie zarówno najgorsze czasy od wielkiego kryzysu w 1929 oraz najlepsze. A dlaczego najlepsze? Bo możecie shortować i zarabiać na naiwniakach co myślą że niedługo wszystko odbije. Dla holderów na pocieszenie powiem że średnio bessa światowa trwa ok 3-4 lata. Ja jestem pewny że potrwa to o wiele dłużej bo napuchło to niewyobrażalnie przez te wszystkie lata i musi to odreagować, ale kiedyś wrócimy do obecnych wartości może za 5 lat, może za 10. Nadchodzą bardzo ciężkie czasy, ale pamiętajcie że inteligentny człowiek poradzi sobie nawet w czasach takiej apokalipsy finansowej. Dam wam radę tym razem za darmo - nieruchomości, nieruchomości i jeszcze raz nieruchomości, a na teraz bardzo dobrym pomysłem jest long na vixa. Absolutnie ewakuujcie się z jakichś komputerów, nasdaqów, sztucznych inteligencji oraz komputerowych piniondzów dla dzieci
#bitcoin #kryptowaluty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Nieruchomości trzeba było kupować w 90 r. Szczególnie ziemię wokół Trójmiasta.
Ja swoje akcje sprzedałem tydzień temu i zarobiłem sporo siana i dużo siana odrobiłem więc jestem na czystym plusie. Zostawiam ku przemyśleniu. Nie ważne ile
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta