Aktywne Wpisy

#konfitura #samochodza @konfitura_w_akcji
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
źródło: obraz
Pobierz
cojaturobiedokunedzy +141
Post bez jadu czy pretencji, ale jak tak sobie rozmyslam, to ta zbiórka pokazuje ile znaczą firmy lokalne, że gdy przychodzi co do czego to trzeba stawiać na patriotyzm gospodarczy, nie ma tam Apple, Google czy Microsofta, nie ma Jeronimo Martins, ale jest WK Dzik jest XTB jest Inpost jest Budimex
#gielda #latwogang
#gielda #latwogang

A w ogóle to chyba każda baba ma takie jazdy.
Moja tez ma odpały co powien czas.
Pilnuje się wtedy by nie powiedzieć o jedno słowo za dużo.
Masz już swoje lata. To nic fajnego w tym wieku szukać kogoś kto zostanie z Tobą do starości.
No i pomyśl też o niej. Czy chcesz ją z tymi problemami zostawić samą.
Skup się na
Bez względu na to co się wydarzy warto byś poszedł po wsparcie psychiatry i
Jak
@armandosek83: Ale wiem, że jak sama nie zacznie pracować to nie przeminą. Tu nie ma się co oszukiwać, kto nie zna osoby DDD ten nie wie o
@Kitku_Karola: Chodziliśmy, ale właśnie miałem dość wiecznego słuchania jakim draniem jestem. Aż i w końcu pani psycholog musiała zwrócić uwagę, że... jest agresywna względem mnie na spotkaniach. Po pół roku, może ciut dłużej i miałem dość. Pomagało
Dom powinien być miejscem gdzie możesz się ewakuować przed złem całego świata. A nie walczyć o przetrwanie