Aktywne Wpisy

Tranq +242
byłem w fajnych miejscach, robiłem fajne rzeczy, nocowałem z fajnymi pannami, ale nic nie sprawia większej radości niż to:
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
źródło: image
Pobierz
thorgoth +123

W niedzielę czyli 4 dni temu pierwszy raz w życiu kupiłem coś z płatnością kartą polegającą na tym, że podaje się dane z karty - nr, datę ważności i cvv. Płatność przeszła od razu. Ale... mijają 4 dni, a ja dalej nie mam żadnej informacji na koncie o tej płatności. Saldo bez zmian, w zablokowanych żadnych informacji o tej płatności, w anulowanych też.
Obawiam się, że może poszło to na jakiś debet czy coś? Mam konto w PKO BP. Karta normalna Visa, używam na co dzień. Płatność musiałem jeszcze potwierdzić z telefonu w IKO, tak jak np. blik (jakieś 3d secure to się nazywało).
Te płatności tak mają po prostu czy coś jest nie tak? A status mojego zamówienia się zmienia, na początku było, że zapłacono, a teraz, że w realizacji, także oni chyba tam mają to odnotowane.
#banki #bankowosc #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim:
Ale tak, środki mam cały czas, także nie o to tu chodzi. Pierwszy raz tak płaciłem i się martwię.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰