Wpis z mikrobloga

✨️ Najlepsze golarki do zarostu – Philips OneBlade vs Series 3000 i 5000
Witam Mirki
Chciałbym sprawić sobie golarkę do cięcia zarostu. Mam juz dosc jednorazówek ze sklepu, które potrafią zaciąć. Budżet do około 300 pln. Zastanawiam się pomiędzy philips one blade a philips series 3000 lub nieco dołożyć i kupić series 5000. Głównym wyznacznikiem jest to żeby ostrza były trwałe (te z modeli series wg producenta wytrzymują nawet dwa lata) i goliły zarost na zero. Do tego żeby bateria była w miarę wytrzymała i nie zepsuła się po roku. No i żeby golarka nie zacinała. Którą z tych dwóch opcji byście polecili? A może coś zupełnie innego?
#philips #zarost #golarka #elektronika #braun #gillette #higiena #pytanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
pomysłowy-analityk-12: Mam one blade i zgolić sie nim na zero graniczy z trudem. Używam go jako trymer. Jak daily drivera używam Braun series 9 pro, głównie ze względu na możliwość golenia na mokro. No ale, on juz poza budżetem. Wcześniej miałem serię 5 i bylem srednio zadowolony oraz philips (nie pamiętam juz modelu ale ze średniej półki seria 7000 i tez bylem zadowolony, ale mi sie zepsuł tzn spadł i nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zalezy od zarostu. Mam one blade I stary series 5000. Ten stary 5250 goli super a ma z 10 lat chyba. Szczególnie jak się założy nowe ostrza. Mi starczają na około dwa lata. One blade jest specyficzny. Z nasadką nie łapie włosów, bez nasadki potrafi zacinać. Do ciała spoko, do twarzy gorzej. A do tego są dwa rodzaje końcówek 360 i zwykłe. 150pln za trzy ostrza. Drogo. Jeszcze kupiłem
  • Odpowiedz