✨️ Najlepsze golarki do zarostu – Philips OneBlade vs Series 3000 i 5000Ⓘ Witam Mirki Chciałbym sprawić sobie golarkę do cięcia zarostu. Mam juz dosc jednorazówek ze sklepu, które potrafią zaciąć. Budżet do około 300 pln. Zastanawiam się pomiędzy philips one blade a philips series 3000 lub nieco dołożyć i kupić series 5000. Głównym wyznacznikiem jest to żeby ostrza były trwałe (te z modeli series wg producenta wytrzymują nawet dwa lata) i goliły zarost na zero. Do tego żeby bateria była w miarę wytrzymała i nie zepsuła się po roku. No i żeby golarka nie zacinała. Którą z tych dwóch opcji byście polecili? A może coś zupełnie innego? #philips #zarost #golarka #elektronika #braun #gillette #higiena #pytanie
@mirko_anonim kuzyn ma oneblade i mówi, że dramat. Znaczy goli fajnie, gładko, ale wkłady kosztują krocie i wytrzymują bardzo krótko, w miesiąc wkład potrafił zjechać i to tylko poprawiając się na 0 co kilka dni
pomysłowy-analityk-12: Mam one blade i zgolić sie nim na zero graniczy z trudem. Używam go jako trymer. Jak daily drivera używam Braun series 9 pro, głównie ze względu na możliwość golenia na mokro. No ale, on juz poza budżetem. Wcześniej miałem serię 5 i bylem srednio zadowolony oraz philips (nie pamiętam juz modelu ale ze średniej półki seria 7000 i tez bylem zadowolony, ale mi sie zepsuł tzn spadł i nie
@mirko_anonim: zalezy od zarostu. Mam one blade I stary series 5000. Ten stary 5250 goli super a ma z 10 lat chyba. Szczególnie jak się założy nowe ostrza. Mi starczają na około dwa lata. One blade jest specyficzny. Z nasadką nie łapie włosów, bez nasadki potrafi zacinać. Do ciała spoko, do twarzy gorzej. A do tego są dwa rodzaje końcówek 360 i zwykłe. 150pln za trzy ostrza. Drogo. Jeszcze kupiłem
Witam Mirki
Chciałbym sprawić sobie golarkę do cięcia zarostu. Mam juz dosc jednorazówek ze sklepu, które potrafią zaciąć. Budżet do około 300 pln. Zastanawiam się pomiędzy philips one blade a philips series 3000 lub nieco dołożyć i kupić series 5000. Głównym wyznacznikiem jest to żeby ostrza były trwałe (te z modeli series wg producenta wytrzymują nawet dwa lata) i goliły zarost na zero. Do tego żeby bateria była w miarę wytrzymała i nie zepsuła się po roku. No i żeby golarka nie zacinała. Którą z tych dwóch opcji byście polecili? A może coś zupełnie innego?
#philips #zarost #golarka #elektronika #braun #gillette #higiena #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt