Aktywne Wpisy

lubie-sernik +28
Mirki pomocy. Kończy mi się wiza w Tajlandii i chyba chce zobaczyć inny kraj więc nie będę jej na razie przedłużał.
Gdzie mam teraz lecieć bo się wacham mocno.
Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi - ulica na Patong, Phuket
#sernikpodrozuje #serniknaluzie
Gdzie mam teraz lecieć bo się wacham mocno.
Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi - ulica na Patong, Phuket
#sernikpodrozuje #serniknaluzie
źródło: IMG_20260719_175809
PobierzGdzie lecieć?
- Da Nang, Wietnam 37.8% (179)
- Wyspy Gili, Indonezja 11.2% (53)
- Kuala Lumpur, Malezja 21.4% (101)
- Wyspa Balabac, Filipiny 29.6% (140)

wstanczyk +288
Oglądając wczorajszą oprawę meczu zastanawiałem się - dlaczego Ameryka taka jest? Czy Amerykanów nie żenuje takie wciskanie wszędzie celebrytów? Te Madonny, Biebery, Tomy Cruisy i ten przaśno-pompatyczny klimat? Wtedy mnie olśniło - dla nas to jest oczywiste, że takie widowiska są komercyjna papką i ciśniemy z tego bekę, ale dla Amerykanów to autentycznie jest kultura. Oni chyba innej nie mają, wyobraźcie sobie to xD
#mecz #usa
#mecz #usa
źródło: 8fdb55e9-c264-4514-bf9d-69a44cac3ba6
Pobierz

Kariera to zrobił Johnny Depp, Brad Pitt, czy Olivia Rodrigo. Pozostałe 99.99% ludzi na świecie ma pracę, albo nawet i tego nie ma.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Tam nie ma klasy średniej, więc poderwiesz modelkę 8/10 lub dziewczyną żyjącą na jakiejś wsi żywcem wyjętej z lat 90. Tu warto zaznaczyć, że obie te wersje są zepsute postkomuną.
To materialistki większe od Polek, próbujące kolejnymi operacjami plastycznymi powstrzymać upływ czasu.
Polska jest gdzies po srodku czyli musisz miec wszystko
Tak właśnie jest.
@mirko_anonim: i idzie w stronę "bliżej czterdziestki". Nikt nie powiedział że kobiety podejmują decyzje właściwe i dobre.
@mirko_anonim: Instagram ma takie filtry, że w realu zamiast modelki zobaczysz kaszalota ¯\(ツ)/¯. Sociale to nie prawdziwe życie, sprzedaje fantazje o kolorowym życiu, a jak jest za kulisami, tego nie wiesz.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@gorobei: simpy i cuckoldy tak właśnie uważają pisząc teksty
Natomiast czy jest sens szukać takiej dziewczyny, moim zdaniem średnio. Raczej jakby miały już przyjechać do Polski, to nie będą przecież z jakimś biedakiem, tylko z kimś