Aktywne Wpisy

KitaxKita +398

Szkoda, że peak gamingu i strzelanek już nie wróci, trzy najlepsze części, żadne call of duty nie ma podjazdu do tego, chaos, model zniszczeń, mielarnia, samoloty nad głową, tęsknię :( Battlefield 6 miał być podobny, ale za bardzo przypomina call of duty
#battlefield #gry #nostalgia
#battlefield #gry #nostalgia
źródło: 1000000924
Pobierz

#kryptowaluty #gielda
Nie wiem czemu ludzie hejtują tu tak phila koniecznego. Właśnie obejrzałem jego ostatni film i wszystko w 100% się zgadzało z rzeczywistością. Chłop zarobił już sporo bo przewidział dobrze cykliczność bitcoina sprzedając 50% swojego portfolio co było bardzo mądrym ruchem a tutaj ludzie którzy naganiali na bitcoina powyżej 100 tys. wyzywają go. Na moich wykresach również wyszło że mamy obecnie bessę i trzymanie teraz bitcoina jest totalną głupotą a tym bardziej altcoinów. Aby bitcoin zaczął rosnąć i spróbował przełamać cykliczność sp500 musiałoby mocno rosnąć a na to się nie zapowiada bo jest światowy kryzys finansowy. Cała obecna giełda trzyma się jedynie na nvidii która jest przepompowana co phil konieczny również zauważył. Wojna handlowa i słabość państw spowoduje że 2026 rok będzie najgorszym rokiem od czasów wielkiego kryzysu a dzieci będą się kiedyś o tym uczyć w podręcznikach. Z moich obliczeń na podstawie wykresów bitcoin w połowie 2026 będzie wart poniżej 30 tys. więc dla mnie te oszołomy co naganiają na kryptowaluty powinny być ścigane z urzędu na równi ze sprzedawcami garnków bo możliwe że spowodują że zamiast jedzenia ktoś wpłaci na ruletkę zwaną giełdą. Mimo mojej niechęci do tagów nie życzę Wam źle, będzie ciężka bessa i kryzys, wielu z Was może stracić pracę i nie będzie mieć co włożyć do garnka, ale pamiętajcie że zdrowie jest najważniejsze. Nie inwestujcie teraz bo na pewno stracicie pieniądze a jak stracicie to i zdrowia nie będzie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Poprostu strach niesamowicie dobrze kupuje umysły ludzi.
Jak szanuje Phila za super rozegranie, tak proponuj Ci szerzej spojrzeć na "rynek wieszczenia kryzysu", który ma się doskonale w każdym momencie.
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
Nvidia jest napompowana, ale ja tu wieszczę bardziej większą korektę + boczniak niż jakiś kryzys finansowy.
A wojnę handlową między Chinami a USA to mamy już kilka lat xD
Ludzie nie potrafią dobrze przewidzieć pogody dalej niż tydzień w przód a chcą przewidywać o wiele bardziej skomplikowane zjawiska jak życie gospodarcze.
Wszystko polega na tym, że tacy analitycy, eksperci giełdowi itp. codziennie wylewają z siebie potok słów, w którym przewidują różne rzeczy. Rzeczy "przewidziane" są podkreślane, przypinane i trąbione, że "mieli racje" a te, które były błędne są
@mirko_anonim: nwm czy go ktoś "hejtuje" ale temat jest dosyć prosty - koleś rzekomo posiada spory kapitał inwestycyjny i ludzie mu płacą za mentoring
ale z tego co rozumiem, większość jego porad to jest porada na zasadzie "kup BTC - wróć za 3-5-7-10 lat i będziesz zadowolony"
@escapartelamuerte: i BNB po około 200 USD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nastalSwit:
@Przypomnienie 1 czerwca 2026
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback