Aktywne Wpisy

BananowyKrol +101
Ostatnio u mnie na osiedlu było sporo włamań do piwnic.
Skonstruowalem sobie taki alarm z syreną MS-390 jest dosyć głośna bo około 120dB i pytanie brzmi czy coś mi grozi jak to się ewentualnie odpali jak ktoś mi otworzy piwnice? Brzmi dosyć podobnie do tych systemów alarmowych państwowych i myślę że pół bloku to usłyszy. Czy ewentualnie jestem chroniony jako że to był alarm a nie sobie dla jak odpaliłem? XD
Przegiołem?
Skonstruowalem sobie taki alarm z syreną MS-390 jest dosyć głośna bo około 120dB i pytanie brzmi czy coś mi grozi jak to się ewentualnie odpali jak ktoś mi otworzy piwnice? Brzmi dosyć podobnie do tych systemów alarmowych państwowych i myślę że pół bloku to usłyszy. Czy ewentualnie jestem chroniony jako że to był alarm a nie sobie dla jak odpaliłem? XD
Przegiołem?
źródło: IMG_2719
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dzięki temu można było łatwiej się dogadać. Inna sprawa że od 18 latka nie oczekiwano majątku, wysublimowanych pasji i zainteresowań.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
źródło: ChatGPT Image 25 lis 2025, 12_45_14
Pobierz@mirko_anonim: było i mówię to jako koleś 30+ gdzie wcześniej np. randki z neta łatwiej wchodziły bo dla każdej ze stron to było CIEKAW I TAJEMNICZE
a teraz po covidzie to jest nudne a wręcz męczące dla większości, nie ma w tym nawet grama magii