Aktywne Wpisy

XeNinja +393
źródło: 1775486839877
Pobierz
lubie-sernik +36
Jaki kraj w Azji wybrali byście do życia? I dlaczego?
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze

Ok, ale to co robią, jak zarabiają ludzie w Stanach żyjący na tych pięknych typowych osiedlach. Przecież praktycznie dowolny strzał na street view kieruje do pięknych domów(większych, mniejszych), przystrzyżonych trawników, szerokich dróg, samochody na podjeździe. No ogólnie pięknie jest w Stanch, tak wizualnie. Ale też oglądając jakieś gówniane relacje na yt zwyklłych ludzi, wnętrza domów też mają na poziomie.
To co poniżej wylosowało się mniej
Ludzie już tak mają, że wyolbrzymiają swój sukces i ukrywają porażki.
@bladyatl
Nie, nie masz. Nie ma nawet porównania do tego co jest teraz w USA. Za mało kapitału na rynku, inna mentalność ludzi.
@mirko_anonim: byłem w tym kraju tylko kilka tygodni, ale jedno im trzeba przyznać ONI MAJĄ ROZMACH plus nie ukrywajmy że nasza kultura jest przesiąknięta do szpiku kości ich kulturą a nie w drugą stronę
więc jeśli byłbym obrzydliwie bogaty w PL to chciałbym być średniakiem w USA - bo to jest zupełnie inny poziom przepychu i rozmachu, tam jest prawdziwa wolność i coś
Ciężką praca tam się po prostu opłaca. W Polsce pracowałem ciężko i śmierdzącą kupę z tego miałem. Tam pracując w taki sposób możesz żyć na znacznie
taki ze od pubybuta sie dorobisz to juz dawno nie. Teraz pucybut moze zrobic kariere cpuna, jedyny wybor to miedzy oxykodonem a fentanylem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta