@mirko_anonim: trochę brzmi jak bait (chyba mało kto pisałby "nie ma czasu żeby zająć się mną" zamiast "nie ma czasu żeby spędzić go razem" albo "dla mnie"). Ogólnie mój niebieski to introwertyk, unika ludzi, imprez, wyjść, najchętniej siedziałby w domu przed komputerem, dlatego to ja jestem głównym inicjatorem atrakcji w naszym związku. Ja organizuję nam wyjścia, randki itd. (oczywiście nie za dużo, żeby go nie zmęczyć, bardziej tak, żeby obie
@mirko_anonim daj mu spokój lepiej, oszczędź biedaka. Biegaj dalej za nieuchwytnym ideałem, przecież w życiu nie chodzi wcale o kompromisy tylko żeby mieć wszystko na tacy xD
@mirko_anonim: idz z nim na siłownię Czemu Ty go nie zaprosisz? A no tak bo chcesz być traktowana jak kobieta, to dlaczego on sam prasuje? TO Twoj obowiązek
@mirko_anonim: nie ma takiego baita, na którego wykopki się nie złapią.
W ogole myślicie, że tu konta będą zakładały młode dziewczyny i dzielily się takimi refleksjami? Jak wykop to ostoja seniorów 30+, którzy przychodzą tu z nawyku. Młodsi mają Wandę, discordy i Bóg wie co jeszcze, a nie forum dla emerytów wykop.pl
brzmi jak bait (chyba mało kto pisałby "nie ma czasu żeby zająć się mną" zamiast "nie ma czasu żeby spędzić go razem" albo "dla mnie")
@Krolowa_Nauk: też obstawiam bait dla mireczków, aczkolwiek do podmiotu lirycznego tego wpisu pasuje idealnie "nie ma czasu żeby zająć się mną" xD bardziej mnie chyba rozbawił chłopak marichuanista i ten panegiryk zalet i wszechstronności chłopaka. Ewentualnie typa zostawiła dziewczyna i sam to napisał, żeby mireczki
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: tradycyjnie, zrób awanturę bez powodu.
Czemu Ty go nie zaprosisz?
A no tak bo chcesz być traktowana jak kobieta, to dlaczego on sam prasuje? TO Twoj obowiązek
@mirko_anonim: A Ty jak lubisz spędzać czas, bo o tym nic? Bo jeśli twoją ideą był facet organizujący ci czas, to faktycznie źle się dobraliście.
W ogole myślicie, że tu konta będą zakładały młode dziewczyny i dzielily się takimi refleksjami? Jak wykop to ostoja seniorów 30+, którzy przychodzą tu z nawyku. Młodsi mają Wandę, discordy i Bóg wie co jeszcze, a nie forum dla emerytów wykop.pl
@Krolowa_Nauk: też obstawiam bait dla mireczków, aczkolwiek do podmiotu lirycznego tego wpisu pasuje idealnie "nie ma czasu żeby zająć się mną" xD bardziej mnie chyba rozbawił chłopak marichuanista i ten panegiryk zalet i wszechstronności chłopaka.
Ewentualnie typa zostawiła dziewczyna i sam to napisał, żeby mireczki