mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
29
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Kskskkdkdkk
Kskskkdkdkk
Prawie w ogóle się nie kłócimy. Jest jakby zbyt idealnie. Zero emocji.

@mirko_anonim: tradycyjnie, zrób awanturę bez powodu.
1307
Krolowa_Nauk
@mirko_anonim: trochę brzmi jak bait (chyba mało kto pisałby "nie ma czasu żeby zająć się mną" zamiast "nie ma czasu żeby spędzić go razem" albo "dla mnie"). Ogólnie mój niebieski to introwertyk, unika ludzi, imprez, wyjść, najchętniej siedziałby w domu przed komputerem, dlatego to ja jestem głównym inicjatorem atrakcji w naszym związku. Ja organizuję nam wyjścia, randki itd. (oczywiście nie za dużo, żeby go nie zmęczyć, bardziej tak, żeby obie
158
ziomislaw-paliblant
145
dthprf
@mirko_anonim daj mu spokój lepiej, oszczędź biedaka. Biegaj dalej za nieuchwytnym ideałem, przecież w życiu nie chodzi wcale o kompromisy tylko żeby mieć wszystko na tacy xD
106
dktr
@mirko_anonim: Daj mu spokój i znajdź se jakiegoś dynamicznego Oskarka.
89
ED_HMC
@totem_lesnych_ludzi: przecież ma!! Imprezy, pragnienie bycia materacem na jedną noc żeby Oskarek/Chad upuścił z jajec, wycieczki, Netflix. ( ͡° ᴥ ͡°)
78
Rudz1elec
Rudz1elec
@mirko_anonim: idz z nim na siłownię
Czemu Ty go nie zaprosisz?
A no tak bo chcesz być traktowana jak kobieta, to dlaczego on sam prasuje? TO Twoj obowiązek
55
wstanczyk
. On lubi spędzać czas sam. Dużo pracuje, wieczorami robi jakieś projekty. Nie czuję się adorowana.

@mirko_anonim: A Ty jak lubisz spędzać czas, bo o tym nic? Bo jeśli twoją ideą był facet organizujący ci czas, to faktycznie źle się dobraliście.
36
BenAli
@mirko_anonim: nie ma takiego baita, na którego wykopki się nie złapią.

W ogole myślicie, że tu konta będą zakładały młode dziewczyny i dzielily się takimi refleksjami? Jak wykop to ostoja seniorów 30+, którzy przychodzą tu z nawyku. Młodsi mają Wandę, discordy i Bóg wie co jeszcze, a nie forum dla emerytów wykop.pl
33
adamsowaanon
24
TonyMalin
@mirko_anonim czemu nie wrócisz do marichuanisty (
23
Festiwal_Panczy
@mirko_anonim: Bejcior czuć z kilometra, mega słabej jakości. Tobie to rowy kopać, a nie słowa łączyć w zdania, nie nadajesz się po prostu
23
Jakub_Kusy
@mirko_anonim: oczywisty bait 1/10. Harlekiny dla przegrywów
18
sberatel
13
Niesondzem
13
w_trzy_parseki_na_kaladan
brzmi jak bait (chyba mało kto pisałby "nie ma czasu żeby zająć się mną" zamiast "nie ma czasu żeby spędzić go razem" albo "dla mnie")

@Krolowa_Nauk: też obstawiam bait dla mireczków, aczkolwiek do podmiotu lirycznego tego wpisu pasuje idealnie "nie ma czasu żeby zająć się mną" xD bardziej mnie chyba rozbawił chłopak marichuanista i ten panegiryk zalet i wszechstronności chłopaka.
Ewentualnie typa zostawiła dziewczyna i sam to napisał, żeby mireczki
8