Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +454
Za kilkadziesiąt minut pogadanki z gastrologiem w Warszawie 1400 złotych. TYSIĄC CZTERYSTA ZŁOTYCH. Tak, samej suchej pogadanki bez gastroskopii, bez kolonoskopii, bez USG, bez gwarancji wyjścia z gabinetu z receptą na jakiś lek.
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
źródło: gastrolog
Pobierz
derek25 +54
Zwracam się do właścicieli kanałów Konfitura i Samochodoza być może przeglądają ten tag.
Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana
Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana
źródło: eZy-Watermark_19-02-2026_05-28-50-8620PM
Pobierz

Dosyć zabawne są te narzekania, że ja nic nie mam, bo moi rodzice byli biedni i nic mi nie zostawili. Tylko czemu ci biedni, poszkodowani przez los ludzie porównują się do "topki" tego świata (czyli w zasadzie promila ludzkości) a nie do podobnych do nich?
Może jakby zaczęli się porównywać z ludźmi podobnymi, okazałoby się że może z niskiego pułapu ciężko jest dostać się na "szczyt" tego świata, zbudować miliardowy majątek, ale wciąż można coś osiągnąć i dobrze żyć. Tyle, że wtedy trzeba by było obarczyć odpowiedzialnością za sytuację tego, którego widzą w lustrze codziennie a nie tych mitycznych "władców świata".
Inna kwestia: skoro właściciele firm to sami "Janusze", co wymieniają luksusowy jacht co roku przed wyprawą na kolejną (kupioną za zyski) prywatną wyspę, to czemu ci, którzy na to narzekają, nie schylą się po te łatwe pieniądze, które podobno spływają z nieba na "psiespiembiorców" i sami nie założą biznesu? No skoro to takie proste i takie lukratywne to nie widzę racjonalnego powodu, żeby tego nie zrobić.
#przegryw #finanse #januszebiznesu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: dziekujemy za ten rzetelny wpis, bez niego bysmy tego nie wiedzieli
@mirko_anonim: bo tak działa instagram, że na takich właśnie ludzi inni patrzą przez szkiełko co mają w swojej kieszeni
zawsze tak było, tylko różnica jest taka że kiedyś oglądało się celebryctwo w gazecie kolorowej albo w telewizorze - a teraz się przegląda dzień z życia Dana
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta