Aktywne Wpisy

CalibraTeam +188
źródło: streljalu_100
Pobierz
P4ncak3 +13
#pytanie #wroclaw #a-----l
Przyjechałem do Polski, do Wrocławia i robię wieczorem zakupy, kupuje sobie dwa piwa do filmu na wieczór i co? Blokada. Podchodzi Pan "Jest po 22h, Pan juz nie kupi". Ale jak to? To nie jest ograniczone do centrum i zabek? Nawet jakiś market na psim polu (niewroclaw btw) nie może mi sprzedać alkoholu bo parę typków drze mordę w rynku? I tak samo mam zanosić
Przyjechałem do Polski, do Wrocławia i robię wieczorem zakupy, kupuje sobie dwa piwa do filmu na wieczór i co? Blokada. Podchodzi Pan "Jest po 22h, Pan juz nie kupi". Ale jak to? To nie jest ograniczone do centrum i zabek? Nawet jakiś market na psim polu (niewroclaw btw) nie może mi sprzedać alkoholu bo parę typków drze mordę w rynku? I tak samo mam zanosić

to co roku przez tydzień jak jadę na wywczas ( ͡º ͜ʖ͡º)
a tak na poważnie jak piłem to pewnie parę dni, do 2 tygodni ( ͡° ͜ʖ ͡°) na jakiś wyjazdach wakacyjnych, ale w sumie przy takim piciu nie mam aż takiej ochoty na alko, zdecydowanie lepiej
Piwkowałem przez lata, z nasileniem w weekendy i każdy urlop, nie nazwałbym tego cugiem, bo w pracy byłem trzeźwy, miewałem przerwy (im dłuższy staż tym tych przerw mniej). Pewnie jeszcze kilka lat takiego picia i byłoby gorzej. ;)
@mirko_anonim: bez sensu, tak to można całe życie przeżyć i jeszcze na wysokim stanowisku pracować.