Aktywne Wpisy

arcxa +623
Mam sąsiada z 3 domy dalej z którym czasami wypijemy piwko, obejrzymy meczyk, albo ogarniemy jakiś DYI projekcik w ogrodzie. Nie mam pojęcia jak się nazywa, wołam na niego Jurek, bo tak wołał na niego inny sąsiad. Dla mojej dziewczyny jest to niepojęte, że nic o nim nie wiem xD
Wołam i pytam facetów - czy to serio dziwne? xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pytanie #polska
Wołam i pytam facetów - czy to serio dziwne? xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pytanie #polska

NiezlyJestes +100
źródło: 1000016882
Pobierz

@Ikmkrz: poznał laskę z problemami, po kilku dniach namówił na loda. Laska chciała, aby się odwdzięczył w podobny sposób, ale chyba tego nie zrobił. Następnego dnia do niego napisała. On ją olał i odpisał po kilku godzinach. Laska nabrała dystansu, bo pomyślała, że chodziło tylko o loda.
O takie skróty nic nie robiłem. :D
Trzeba było zrobić minetu i było by ok
Jej przeszłość może być p----------a.
Wiesz czemu leci na niedostępnych? Bo jej starzy byli niedostępni i to jedyny 'zdrowy' dla niej model miłości.
Przecież to jak dużo o tym myślisz i piszesz to wystarczający dowód, że wpadłeś jak śliwka w kompot. w zdrowych relacjach tak nie ma.
albo zakończ albo dawaj od siebie mniej wkładu niż ona daje.
@mirko_anonim: Ta relacja jest zbyt krótka na takie analizy. Na tym etapie znajomości buzują hormony, ale nie pojawia się jeszcze zaangażowanie czy przywiązanie. Dlatego takie relacje mogą rozpadać się z dnia na dzień, bez większej przyczyny. Po prostu nie zagrało. Istnieje też inna opcja - dziewczyna cię bada, testuje, sprawdza czy będziesz o nią zabiegał.
Zazwyczaj, jak wytrzymasz tą ciszę to sama się odezwie ( ͡°
Okej, generalnie napisalem do niej - spytalem czy chce jeszcze utrzymac kontakt - napisala ze chyba nie, bo poczula sie po tym co sie stalo okropnie. Wyjasnilem, ze nie mialem zlych intencji i mozemy to przegadac i rozumiem, ze jej z tym zle.
Odpisala, ze czula sie niekomfortowo juz na pierwszym spotkaniu jak ja mizialem po dloniach i ze nie