Aktywne Wpisy

Qurvinox +510
Zwierzęta pieprzone 5:50 i już mi papierosami w mieszkaniu śmierdzi

troglodyta_erudyta +124
Rozumiem nagonkę na lekarzy, którzy wykorzystują system i drenują budżet NFZ fikcyjnymi zabiegami i dyżurami, ale ta nagonka na lekarzy rozpętana na wykopie już dawno straciła znamiona jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i coraz bardziej przypomina tłuszczę goniącą lekarzy z widłami i pochodniami niczym wiedźmy za samo bycie lekarzem.
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500

Okazalo sie niedawno, ze moja zona lvl 31 nie bedzie mogla miec dzieci. No i sie zaczelo, znajome w ciazy teraz a niektore juz z malymi dziecmi po 2-4 lata. I teraz zona jest przybita jak na to wszystko patrzy, w sumie ja tez jak patrze na nia a nie za specjalnie moge cos zrobic oprocz rozmowy, ale nie chce ze mna gadac. Niby wczesniej nie bardzo bylismy za tym, zeby posiadac no ale jednak w glowie rozwijala sie wciaz mozliwosc posiadania gdzies z tylu. Ja moze bardziej to odrzucalem. Natomiast kocham moja zone, ale jak patrze na to, jak to znosi to mi sie robi przykro. Jest mi z tym coraz trudniej. Czy ktos z tu obecnych jest okolo 40-50 tki i nie ma dzieci? Jak zyjecie? Jak teraz rozplanowac sobie zycie? U nas zaraz splacimy mieszkanie i w sumie co dalej? skoro i tak nie ma czego przekazywac kolejnym pokoleniom. Zbierac na wczesniejsza emeryture? Naszly mnie pewne rozkminy wlasnie na ten temat i postanowilem, ze tu napisze. Zostaje adopcja, ale to chyba nie dla mnie. #bezdzietnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Jak żona nie może, to trzeba u surogatki zrobić dziecko albo u żony koleżanki,
Skoro chce dziecko żona a nie może to nie powinna wybrzydzać