Aktywne Wpisy

cheture +19
wy chyba geje

wiktor-wkpl +107
#mecz #mundial2026
Napisałem baita o tej rzekomej fladze polski na jednej z największych grup piłkarskich na Facebooku. Teraz cały Facebook czy tik tok jest zalany tym fejkiem bez żadnego uzasadnienia, a sama flaga nawet nie jest biało czerwona tylko niebiesko czerwona XDDD
To tylko pokazuje, że w internecie absolutnie nikt niczego nie weryfikuje
Napisałem baita o tej rzekomej fladze polski na jednej z największych grup piłkarskich na Facebooku. Teraz cały Facebook czy tik tok jest zalany tym fejkiem bez żadnego uzasadnienia, a sama flaga nawet nie jest biało czerwona tylko niebiesko czerwona XDDD
To tylko pokazuje, że w internecie absolutnie nikt niczego nie weryfikuje
źródło: 7799
Pobierz

![100 pogryzień dziennie. Cena ludzkiej nieodpowiedzialności. [DOKUMENT]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/21dfd94dee7249986d62059a650cf2b4d96aafa36b4b32f201519873b9ee43ce,q80.jpg)
Jako chłopak ktory przeżył podobnie trudną drogę i jest około dekadę starszy mogę ci powiedzieć że da sie znaleźć szczescie i spokoj.
I nke pchaj sie w rodzicielstwo za wszelką cenę. Lepiej nie być rodzicem wcale niż być rodzicem złym
Psychoterapia.
A to co opisujesz, to klasyczny przykład, że teoria relacji z obiektem Ronalda Fairbairnea i style przywiązania działają, a nie jakiś redpill sredpill.
@mirko_anonim: nie są.
Poziom trudności wyższy a najgorsze że rachunek za każdy twój błąd to już nie ty będziesz płacił.
co do dzieci to jest projekt 20-letni w czasie których to lat może się wiele wywrócić, więc jeżeli nie odczuwasz autentycznej potrzeby dzieci, tylko takie wdrukowane przez społeczeństwo "na pewnym etapie życia wypada" to raczej bym w to nie wchodził
Pies, zwłaszcza taki dobrze ułożony, ma wdrukowane służenie Ci i nie oszukujmy się, nie wymaga nie wiadomo jak wiele uwagi i zachodu. Dziecku musisz usługiwać i poświęcać uwagę sam, non stop, bezustannie, dniem i nocą.