Aktywne Wpisy

serio_serio +11
zabawa. jaki tytuł (nie treść) książki albo filmu najlepiej Cię opisuje? u mnie wiadomo, "rozważna i romantyczna"
tylko nie ściemniać nic a nic
tylko nie ściemniać nic a nic

Fala_Magnezu +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Widziałem wielu ludzi którym wiara pomogła więc nie może być w tym nic złego natomiast ja jestem mocnym realistą a kościół katolicki uważam za zepsutą instytucję która zatraciła swoje sedno
Ale demony, opętanie to totalnie Nie mój klimat i nie wierzę w to. Skoro Bóg jest wszechmocny i miłosierny to po co stworzył zło i
@alkoJezus: tak jak coraz więcej ludzi, to się nazywa otwarcie na duchowość, ale
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Dobrze, że jesteś realistą, to dobra cecha, ale pytanie czy na pewno kierujesz się Prawdą? Bo wiesz ogólnie trochę inną religię znam niż te, które są powszechne. Tam jest zasada kierowanie się Prawdą, dlatego też nie ma domysłów, a logiczne myślenie i
Rozmawialiśmy już kiedyś drogi przyjacielu, bardzo się cieszę, że i teraz odpisałeś - Jestem Nazarejczykiem, tym co kiedyś skasował konto, teraz sporadycznie przeglądam, a tutaj okazuje się, że tak sympatyczna osoba odpowiedziała w poście, za co Ci dziękuję.
Pozwól, że odniosę się do Twojego komentarza, który uważam, że jest jest bardzo wartościowy, pomimo, iż poniżej przedstawię pewne wnioski, które mogą temu przeczyć. Abyś zrozumiał o co mi