✨️ Jakie są szanse na związek z 30-latką?Ⓘ https://wykop.pl/wpis/84280411/jakie-szanse-na-znalezienie-mezczyzny-ktory-spelni @snowflake Zostanie pewnie to uznane za bajt, ale naprawdę spełniam wszystkie punkty, wymagało to z mojej strony dużo pracy nad sobą, ponieważ mimo urodzenia się w dobrej rodzinie i bycia wysokim, byłem typowym przegrywem - całe dnie przed WOWem/LOLem i 30kg nadwagi. W sumie jednego nie spełniam - mam zakola, ale dobry barber i ich w ogóle nie widać, a za kilka lat #turcja. Jakie szanse ma 30-latka na związek ze mną? Jestem w związku z 12 lat młodszą studentką 10/10, poprzedni był z 10 lat młodszą studentką, jakie szanse na związek ze mną ma 30-latka? Nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem na randce z kobietą w okolicach mojego wieku, ale to raczej dawno.
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie. 2. Max 35 lat. 3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy. 4.
https://wykop.pl/wpis/84280411/jakie-szanse-na-znalezienie-mezczyzny-ktory-spelni
@snowflake
Zostanie pewnie to uznane za bajt, ale naprawdę spełniam wszystkie punkty, wymagało to z mojej strony dużo pracy nad sobą, ponieważ mimo urodzenia się w dobrej rodzinie i bycia wysokim, byłem typowym przegrywem - całe dnie przed WOWem/LOLem i 30kg nadwagi.
W sumie jednego nie spełniam - mam zakola, ale dobry barber i ich w ogóle nie widać, a za kilka lat #turcja.
Jakie szanse ma 30-latka na związek ze mną?
Jestem w związku z 12 lat młodszą studentką 10/10, poprzedni był z 10 lat młodszą studentką, jakie szanse na związek ze mną ma 30-latka? Nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem na randce z kobietą w okolicach mojego wieku, ale to raczej dawno.
#tinder #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4.