✨️ Problem z kredytem hipotecznym w słabej relacjiⒾ Moja żona jakiś czas temu powiedziała, że nie weźmie ze mną kredytu hipotecznego gdy mamy tak słabą relację i nei wiadomo, w którym momencie się rozejdziemy, więc nie wyobraża sobie zaciągania jakichkolwiek zobowiązań.
Tak wyszło, że musimy kupić lodówkę i mówi do mnie o ratach a ja do niej, że nie wyobrażam sobie kredytu na dwa lata, gdy mamy tak słabą relację i nei wiadomo, w którym momencie się rozejdziemy a ja będę spłacał jej lodówkę i nie wyobrażam sobie zaciągania jakichkolwiek zobowiązań (Tylko ja zarabiam, więc raty byłyby na mnie).
Kto się śmiertelnie obraził i się nie odzywa? No kto?
@mirko_anonim: żona Ci powiedziała że myśli nad rozwodem a ty się śmiejesz że chciała lodówkę- oczywiście że tak, lodówkę by sobie zabrała albo poużywała przez jakiś czas i zostawiła, z nieruchami o wiele większe problemy bo sama nie weźmie rat na klatę.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Moja żona jakiś czas temu powiedziała, że nie weźmie ze mną kredytu hipotecznego gdy mamy tak słabą relację i nei wiadomo, w którym momencie się rozejdziemy, więc nie wyobraża sobie zaciągania jakichkolwiek zobowiązań.
Tak wyszło, że musimy kupić lodówkę i mówi do mnie o ratach a ja do niej, że nie wyobrażam sobie kredytu na dwa lata, gdy mamy tak słabą relację i nei wiadomo, w którym momencie się rozejdziemy a ja będę spłacał jej lodówkę i nie wyobrażam sobie zaciągania jakichkolwiek zobowiązań (Tylko ja zarabiam, więc raty byłyby na mnie).
Kto się śmiertelnie obraził i się nie odzywa? No kto?
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
oczywiście że tak, lodówkę by sobie zabrała albo poużywała przez jakiś czas i zostawiła, z nieruchami o wiele większe problemy bo sama nie weźmie rat na klatę.
długo razem? Dlaczego nie zarabia?