Aktywne Wpisy

chwed +91
Popatrzmy sobie na cywilizację francuską i na cywilizację polskich parków przemysłowych.
We Francji np. podwyższenie wieku emerytalnego o dwa lata to nie jest zwykła decyzja administracyjna. To casus belli. Na ulice wylewają się tłumy. Palą się barykady, płoną opony, dym zasnuwa Pola Elizejskie, a związki zawodowe mają w pogotowiu całe arsenały… no, powiedzmy, bagietek, ale takich czerstwych, którymi można zrobić krzywdę. Francuski pracownik traktuje każdą niekorzystną zmianę jak osobistą zniewagę. Dla niego praca
We Francji np. podwyższenie wieku emerytalnego o dwa lata to nie jest zwykła decyzja administracyjna. To casus belli. Na ulice wylewają się tłumy. Palą się barykady, płoną opony, dym zasnuwa Pola Elizejskie, a związki zawodowe mają w pogotowiu całe arsenały… no, powiedzmy, bagietek, ale takich czerstwych, którymi można zrobić krzywdę. Francuski pracownik traktuje każdą niekorzystną zmianę jak osobistą zniewagę. Dla niego praca
źródło: image
Pobierz
Herm1t 0
A tak poważnie rozmawiając - jaka część waszego portfolio to GPW?
Każdy mówi żeby dywersyfikować i nie siedzieć po j---a w GPW tylko jakieś 30%, a przecież tutaj najlepsze banany są i mniejsza prowizja, bo nie ma przewalutowania.
#gielda
Każdy mówi żeby dywersyfikować i nie siedzieć po j---a w GPW tylko jakieś 30%, a przecież tutaj najlepsze banany są i mniejsza prowizja, bo nie ma przewalutowania.
#gielda

Ej panowie czy mieliście takie sytuache jak ja? Od lat korzystam z apek randkowych dosyć intensywnie więc statystycznie raz na pół roku jakaś zgodzi się wyjść łaskawie spotkać. Na spotkaniu zawsze mam wrażenie że jest fajnie, zresztą od panny nie widzę żadnych sygnałów żeby miało być źle, nie spieszy się do domu a też się śmieje itp. Nawet wstępnie jest mowa o kolejnym spotkaniu. Problem w tym, że ZAWSZE po jednym spotkaniu jest ghosting z jej strony. I teraz uwaga.. nie by w tym w sumie nic dziwnego ale mogę sprawdzić jej FB/Instagram po pół rok może a tam relacje z jakimś nowym typem sugerujące że to na poważnie i ten gość z całym szacunkiem... ale wygląda no gorzej ode mnie... niewyoski, zaokrąglona twarz z lekką nadwagą, widoczne zakola lub brak włosów, pochodzący z małego miasta. No obiektywnie brak jakichkolwiek cech wyróżniających się i teoretycznie mógłby siedzieć tu na tagu. O co chodzi? Mieliście tak? Bo ja bardzo często i chętnie sprawdzam po jakimś czasie socjale dziewczyny i sytuacja się potwarza.
#randki #zwiazki #relacje #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill #tinder #badoo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: hq720
Pobierz… Do momentu aż się trafi jakiś alfiarz, który dobrze zeszmaci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z innych rzeczy czasem możesz zostać skreślony przez detale nie wiem: nie otwarłes
@mirko_anonim: Hm najwyraźniej ma inne zalety. Albo w jej oczach jest ładniejszy i fajniejszy. Piękno jest subiektywne. To, że ty tak uważasz że jesteś ładny nie znaczy że wszyscy tak uważają.
Skoro po pół roku dalej robisz dochodzenie na ich Instagramach, to na randce mogłeś wyglądać jak ktoś, z kim lepiej nie wdawać się w dyskusje albo nie przyjmuje odmowy, więc dziewczyny wybierały po prostu zniknięcie. Ghosting to dla kobiet najtańsza ucieczka od konfrontacji i odpowiedzialności, czasem podszyta chęcią uniknięcia po prostu dramy albo poczuciem bezpieczeństwa.
@mirko_anonim: Odstaw wykop albo przynajmniej niektóre tagi, bo to wygląda, jakbyś się naczytał, że dla kobiet liczy się tylko wygląd.
źródło: image
PobierzOstatni argument to już kompletnie z czapy xD
@derecki: One mają zwalony gust: koleżanka skreśla typa, bo ten miał paska
Bo jesteś brzydki i niedynamiczny (jesteś tzw. drugim wyborem).
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: ale widać po Twojej wypowiedzi, że Ty przeceniasz siłę wyglądu vs tak zwanej osobowości i "dynaminy"
tj. jasne jakby tam laska miała do wyboru uber przystojniaka a przeciętniaka to nie ma o czym gadać
natomiast jak ma do wyboru dwóch przeciętniaków z czego jeden ma paczkę znajomych, jest uśmiechniętym normikiem który ma pieska