Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego po randkach często doświadczam ghostingu?
Ej panowie czy mieliście takie sytuache jak ja? Od lat korzystam z apek randkowych dosyć intensywnie więc statystycznie raz na pół roku jakaś zgodzi się wyjść łaskawie spotkać. Na spotkaniu zawsze mam wrażenie że jest fajnie, zresztą od panny nie widzę żadnych sygnałów żeby miało być źle, nie spieszy się do domu a też się śmieje itp. Nawet wstępnie jest mowa o kolejnym spotkaniu. Problem w tym, że ZAWSZE po jednym spotkaniu jest ghosting z jej strony. I teraz uwaga.. nie by w tym w sumie nic dziwnego ale mogę sprawdzić jej FB/Instagram po pół rok może a tam relacje z jakimś nowym typem sugerujące że to na poważnie i ten gość z całym szacunkiem... ale wygląda no gorzej ode mnie... niewyoski, zaokrąglona twarz z lekką nadwagą, widoczne zakola lub brak włosów, pochodzący z małego miasta. No obiektywnie brak jakichkolwiek cech wyróżniających się i teoretycznie mógłby siedzieć tu na tagu. O co chodzi? Mieliście tak? Bo ja bardzo często i chętnie sprawdzam po jakimś czasie socjale dziewczyny i sytuacja się potwarza.

#randki #zwiazki #relacje #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill #tinder #badoo

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Dlaczego po randkach często doświadczam ghostingu? Ⓘ
Ej panowie czy ...

źródło: hq720

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: czasem musisz trafić na dobry timming - po prostu dużo lasek tam siedzi, a nie jest gotowa na wchodzenie w związki i na przykład ma czas, ze uważa ze kazdy typ jest nudny albo jeszcze wspomina byłego.

… Do momentu aż się trafi jakiś alfiarz, który dobrze zeszmaci ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z innych rzeczy czasem możesz zostać skreślony przez detale nie wiem: nie otwarłes
  • Odpowiedz
a tam relacje z jakimś nowym typem sugerujące że to na poważnie i ten gość z całym szacunkiem... ale wygląda no gorzej ode mnie... niewyosk

@mirko_anonim: Hm najwyraźniej ma inne zalety. Albo w jej oczach jest ładniejszy i fajniejszy. Piękno jest subiektywne. To, że ty tak uważasz że jesteś ładny nie znaczy że wszyscy tak uważają.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

Skoro po pół roku dalej robisz dochodzenie na ich Instagramach, to na randce mogłeś wyglądać jak ktoś, z kim lepiej nie wdawać się w dyskusje albo nie przyjmuje odmowy, więc dziewczyny wybierały po prostu zniknięcie. Ghosting to dla kobiet najtańsza ucieczka od konfrontacji i odpowiedzialności, czasem podszyta chęcią uniknięcia po prostu dramy albo poczuciem bezpieczeństwa.

• Odpowiedz
i ten gość z całym szacunkiem... ale wygląda no gorzej ode mnie... niewyoski, zaokrąglona twarz z lekką nadwagą, widoczne zakola lub brak włosów, pochodzący z małego miasta. No obiektywnie brak jakichkolwiek cech wyróżniających się i teoretycznie mógłby siedzieć tu na tagu

@mirko_anonim: Odstaw wykop albo przynajmniej niektóre tagi, bo to wygląda, jakbyś się naczytał, że dla kobiet liczy się tylko wygląd.

a jak sie trafi ksiaze z bajki to moze
  • Odpowiedz
Z innych rzeczy czasem możesz zostać skreślony przez detale nie wiem: nie otwarłes jej drzwi, złe sztuce ułożyłeś, raz mi jedna fizjo powiedziała ze ocenia styl chodzenia postury wiec jak masz jakieś wady to tez its over, anyway no raz na pol roku to trochę rzadko xD przy dobrych wiatrach chodzisz sobie codziennie na randki czwartek - niedziela

@derecki: One mają zwalony gust: koleżanka skreśla typa, bo ten miał paska
  • Odpowiedz
Bo ja bardzo często i chętnie sprawdzam po jakimś czasie socjale dziewczyny i sytuacja się potwarza.

@mirko_anonim: ale widać po Twojej wypowiedzi, że Ty przeceniasz siłę wyglądu vs tak zwanej osobowości i "dynaminy"

tj. jasne jakby tam laska miała do wyboru uber przystojniaka a przeciętniaka to nie ma o czym gadać

natomiast jak ma do wyboru dwóch przeciętniaków z czego jeden ma paczkę znajomych, jest uśmiechniętym normikiem który ma pieska
  • Odpowiedz