Aktywne Wpisy

KitaxKita +204
#igrzyskabebzonow v8, 4 tydzien za nami
jest ciut lepiej niz w tygodniu trzecim ale nadal jestescie banda niewdziecznych z-------h grubasow i c---a chudniecie
W tym tygodniu zrzuciliśmy wspólnie: 40.41 kg, malo ale wieej niz tydzien temu , w sumie juz jest 284,46 kg
TOP zawodnicy igrzysk (masa w kg - ranking ogólny):
1. @pyszniarz - 8.90
jest ciut lepiej niz w tygodniu trzecim ale nadal jestescie banda niewdziecznych z-------h grubasow i c---a chudniecie
W tym tygodniu zrzuciliśmy wspólnie: 40.41 kg, malo ale wieej niz tydzien temu , w sumie juz jest 284,46 kg
TOP zawodnicy igrzysk (masa w kg - ranking ogólny):
1. @pyszniarz - 8.90
źródło: tygodnik 1.2026
Pobierz

Sytuacja wygląda tak że mam w prawku ma wbitą tylko konieczność prowadzenia w okularach, ale ostatnio miałem badania do pracy żebym mógł jeździć służbowymi i wyszło mi że mogę prowadzić tylko w godzinach dziennych.
Poza pracą z konieczności, lub własnych pobudek ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) najczęściej jeżdżę nocą i nie zamierzam z tego ani trochę rezygnować, tylko jak to wygląda w kwestii prawnej, taki zapisek na orzeczeniu do pracy ma jakiś wpływ na moje prawo jazdy czy nie?
Bo w sumie prawko też niedawno zdawałem i nie miałem ani widzenia zmierzchowego ani nic podobnego.
#samochody #motoryzacja #prawojazdy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt