@mirko_anonim: znajdz sobie innego bolca, ale przystojniejszego i bogatszego, od razu ci przejdzie analogicznie dla facetow, ladniejsza i ze slodszym charakterem i bebg po sprawie jesli pomoglem daj soga
@mirko_anonim: poczekaj jeszcze dwa tygodnie, szkoda niszczyć plany na sylwestra. Po nowym roku jeśli nadal będziesz się tak czuć to napisz mu że zrywasz Czy to z nim straciłaś dziewictwo?
@lubiejescfrytki: Kocham go, będzie mi go cholernie brakować, nigdy wcześniej nie spotkałam tak wyjątkowego człowieka, jest moim pierwszym wszystkim. Myśl o tym, że już nigdy mogłabym się do niego nie przytulić miażdży mi serce. Wiem, że to brzmi strasznie tanio. Bardzo cierpię, szczerze mówiąc to nie wiem co zada więcej bólu - zostanie czy odejście. Czuję, że zostanie byłoby formą masochizmu, a poza tym to nie chcę marnować jego czasu,
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
analogicznie dla facetow, ladniejsza i ze slodszym charakterem i bebg po sprawie
jesli pomoglem daj soga
2/10
Czy to z nim straciłaś dziewictwo?
@mirko_anonim: Tak. Długo boli, jednak czas leczy rany.
Patrząc z perspektywy czasu, to jedna z najlepszych decyzji w moim życiu.
@mirko_anonim: jakbys wziela wierzacego chlopa nie byloby problemu
jasne powinno byc czy baba wazniejsza czy obrazki bab
chłopieeee... wpisz to wszystko w czatgpt i po problemie └[⚆ᴥ⚆]┘
Myśl o tym, że już nigdy mogłabym się do niego nie przytulić miażdży mi serce.
Wiem, że to brzmi strasznie tanio.
Bardzo cierpię, szczerze mówiąc to nie wiem co zada więcej bólu - zostanie czy odejście.
Czuję, że zostanie byłoby formą masochizmu, a poza tym to nie chcę marnować jego czasu,
@sprawdzajacy bzdura, wierzacy tez sa nalogowymi koniobijcami
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta