@mirko_anonim: znajdz sobie innego bolca, ale przystojniejszego i bogatszego, od razu ci przejdzie analogicznie dla facetow, ladniejsza i ze slodszym charakterem i bebg po sprawie jesli pomoglem daj soga
@mirko_anonim: poczekaj jeszcze dwa tygodnie, szkoda niszczyć plany na sylwestra. Po nowym roku jeśli nadal będziesz się tak czuć to napisz mu że zrywasz Czy to z nim straciłaś dziewictwo?
@lubiejescfrytki: Kocham go, będzie mi go cholernie brakować, nigdy wcześniej nie spotkałam tak wyjątkowego człowieka, jest moim pierwszym wszystkim. Myśl o tym, że już nigdy mogłabym się do niego nie przytulić miażdży mi serce. Wiem, że to brzmi strasznie tanio. Bardzo cierpię, szczerze mówiąc to nie wiem co zada więcej bólu - zostanie czy odejście. Czuję, że zostanie byłoby formą masochizmu, a poza tym to nie chcę marnować jego czasu,
analogicznie dla facetow, ladniejsza i ze slodszym charakterem i bebg po sprawie
jesli pomoglem daj soga
2/10
Czy to z nim straciłaś dziewictwo?
@mirko_anonim: Tak. Długo boli, jednak czas leczy rany.
Patrząc z perspektywy czasu, to jedna z najlepszych decyzji w moim życiu.
@mirko_anonim: jakbys wziela wierzacego chlopa nie byloby problemu
jasne powinno byc czy baba wazniejsza czy obrazki bab
chłopieeee... wpisz to wszystko w czatgpt i po problemie └[⚆ᴥ⚆]┘
Myśl o tym, że już nigdy mogłabym się do niego nie przytulić miażdży mi serce.
Wiem, że to brzmi strasznie tanio.
Bardzo cierpię, szczerze mówiąc to nie wiem co zada więcej bólu - zostanie czy odejście.
Czuję, że zostanie byłoby formą masochizmu, a poza tym to nie chcę marnować jego czasu,
@sprawdzajacy bzdura, wierzacy tez sa nalogowymi koniobijcami
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta