Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): dodam jeszcze, że wcześniej miałem w k---ę zajebista pamięć - szczególnie fotograficzna, do detali, to byla moja zaleta w pracy i relacjach generalnie, bo moglem być tym nonszalanckim typem, co pamiętał o najdrobniejszych szczegółach i np. sprawiać spersonalizowane prezenty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak to #autysta
a to wyparowało obecnie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: robiłeś pełny panel autoimmunologiczny encefalitis? Poczekaj na wyniki badań, które teraz robiłeś. Czasami postawienie diagnozy trwa latami, z pewnością jest to coś, co wymaga refleksji nad stylem życia: zdrowa dieta, sport, unikanie sytuacji stresowych, negatywnych wiadomości z mediów, narzekania, unikanie przebodźcowania, ograniczenie korzystania z Internetu, odstawienie używek, w tym cukru, medytacja. Tak, abyś miał pewność, że ze swojej strony zrobiłeś wszystko, co mogłeś, by sobie pomóc. Życzę zdrówka Mireczku!
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to może być skutek uboczny latudy btw, ja odkąd jestem na przeciwpsychotycznych czuje się jak ułom, pisałam maturę na 100% a po wdrożeniu leczenia na schizofrenię nie umiem nawet krótkiej książki przeczytać, bo poszło skupienie/pamiec/motywacja, te leki odbierają normalność
  • Odpowiedz