Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego nie wspieram Patronite: krytyka i obserwacje
#napierala jeśli to czytasz to czytaj, bo może coś się zmieni. Pisze odnośnie następnego lamentu do patronów. https://www.youtube.com/watch?v=OibpnzR50z8

Po pierwsze nigdy bym nie dał kasy na patronite, bo nie lubię tego, że autor zaczałby mi się żalić na PW. To kasa patronów i nic Ci do tego a nie, że zaczynasz się wypytywać i oczekujesz, że ktoś będzie się spowiadał co się stało.
Po drugie twoim głównym problemem jest to, że banujesz wszystko i wszystkich, którzy się z Tobą nie zgadzają. Nie da się nic napisać, bo od razu ban. Nawet o pierdołę. Kłócenie się z trollami to podstawa rozgłosu. Tak streamerzy na twitchu/kicku robią content.

W sumie tyle. Sam zauważam spadek wyświetleń, nieraz ciężko dobić do 1k za film i trochę mnie to nie dziwi. Ludzie mają dość. J------a po nacjonalistach to akurat spoko, ale ludzie chcą komentowania bartosiaka, voychala i stanowskiego.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: warto wspomniec, ze zesral sie o gielzaka, dwie lewe rece sprytnie zakryl kwoty w patronite, zeby w dupe nikogo nie klulo, bo pamietam, ze tam juz kilka miesiecy temu lecieli na poziomie 50 tys zl miesiecznie xD oczywiscie na bydlaka to 9 tysi to i tak O WIELE ZA DUZO
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Pisałem już o tym wiele razy - Napierała: zrób streama z donejtami, zrób streama z segmentem call-in. Będzesz pływał w pieniądzach. Ron Jeremy ci ustawi, tylko go ładnie poproś.
  • Odpowiedz