Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: do tej późniejszej się zapisz a do pierwszej przyjdź 2 godziny wczesniej i wybierz sobie jakąś z dostępnych. A prezenty bajciarzu daj wszystkim bez wyjątku bo będzie niepotrzebna zazdrość u pozostałych i jeszcze dojdzie do rozłamu i upadku agencji.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: będzie trochę głupio jak wyjdziesz i wrócisz, najlepiej zostań z tą pierwszą do czasu aż przyjdzie ta druga. Prezenty muszą być inne dla każdej, pomyślą sobie że na łatwiznę idziesz jak dasz każdej to samo. Ja potrzebuję dobrze łydkę wymasować bo jakiś skurcz mi wszedł i rozwiązanie tego problemu mi podsunąłeś - niech masuje łydkę godzinę. Konia zwalę sam.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @gerwazy-oko próbowałem metod zarówno sacrum jak i profanum, niestety potrzeby dotykania kobiecego ciałka są dla mnie zbyt silne, nic nie działa na mnie by to zastąpić, żeby nie było chodzę do sprawdzonych oraz pewnych miejsc, gdzie aż tak obrzydliwych pań, jak grube po 40-tce nie ma
@De_Fault bajciarzu, czyli? Ale chwila? Czyli oprócz tej wybranej, to mam jeszcze jakąś trzecią pomiędzy nimi wziąć? Czy źle rozumiem?
  • Odpowiedz
@WolvvloW: z lodem nigdzie nie spotkasz. Jedynie z waleniem ręką. A działają na zasadzie takiej ze sa jako zwykle salony z masażem np który jest legalnie.
  • Odpowiedz