@mirko_anonim: to normalne, że tak się czujesz, ale to kwestia czasu. Wraz z doświadczeniem, że będziesz tego odbierał tak osobiście, bo nie ma w tym ani grama Twojej winy.
jakoś tak bardzo siadło mi to na głowie - bo po prostu starałem się jak mogłem, robiłem wszystko by sprawić żeby ta dziewczyna czuła się kochana, bo po prostu chciałem być jak najlepszym partnerem, a zwyczajnie w świecie dostałem kopa w dupe
Im bardziej chcesz być idealny, tym szybciej babie się to znudzi.
Bo nie chodzi o to, żeby chcieć kimś być i pozować na kogoś, tylko żeby być sobą. Oczywiście im bliżej ideału tym lepiej ( ͡~ ͜ʖ͡°). Jednak wszelkie staranie się jest nieautentyczne i słabe.
Poza tym nie wiadomo ile trwal ten ich związek, może miesiąc-dwa i ona po prostu stwierdziła, że to nie
po prostu starałem się jak mogłem, robiłem wszystko by sprawić żeby ta dziewczyna czuła się kochana, bo po prostu chciałem być jak najlepszym partnerem, a zwyczajnie w świecie dostałem kopa w dupe.
podstawowy błąd. Żeby ujarzmić kobietę, musisz jej stosować rollercoaster. Tydzień ma być cudownie, ale na weekend po prostu nie piszesz do niej, nie dzwonisz - zajmujesz się sobą. To ona ma się pierwsza odezwać, zabiegać o Twoje względy. Wtedy i tylko wtedy masz szansę na powodzenie. Aha, żadne randki i kwiaty, daj sobie z tym spokój. Najbardziej odpychające dla kobiety jest zabieganie o jej względy. Dawkuj jej atencję, by następnego dnia kompletnie
delikatna-mistrzyni-5: Trzymaj się, kolego. I nie zniechęcaj się do przyszłych relacji, za którymś razem znajdziesz tę właściwą, która doceni i odwzajemni twoje uczucie (życzę, żeby to był ten następny raz;)
świadomy-innowator-73: @Maffiozzo97 nie tylko baby. Jak facet nic nie czuje, to też nic z tego nie będzie. Nie wynegocjujesz, nie wychodzisz, nie wyprosisz uczuć - co poradzić.
Pomyślności i powodzenia, trzymaj się.
z fartem
@mirko_anonim: tak jest zawsze ¯\(ツ)/¯
Im bardziej chcesz być idealny, tym szybciej babie się to znudzi. Nic z tym nie zrobisz. Oto wielką tajemnica życia. Dlatego tylu ludzi
Bo nie chodzi o to, żeby chcieć kimś być i pozować na kogoś, tylko żeby być sobą. Oczywiście im bliżej ideału tym lepiej ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Jednak wszelkie staranie się jest nieautentyczne i słabe.
Poza tym nie wiadomo ile trwal ten ich związek, może miesiąc-dwa i ona po prostu stwierdziła, że to nie
@nostalgiczna_nihilistka: no tak, bo chłop w wieku 19 lat, jest już świadomym i wytrawnym manipulatorom i doskonale wie kogo ma udawać
Chłopie! Chcesz poznać babę? No, żadne tam romantyczne plaku plaku
tylko
musisz masowo zagadywać, ilość, ilość, ilość
Po 100-200 bab miesięcznie zagadywać, aż
@mirko_anonim:
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
I nie zniechęcaj się do przyszłych relacji, za którymś razem znajdziesz tę właściwą, która doceni i odwzajemni twoje uczucie (życzę, żeby to był ten następny raz;)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Już ją dziś inny na nowy rok rucha.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰