Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego organizacja wesela na prowincji to dobry pomysł?
Wesele i chrzciny zamiast robić w #krakow w którym mieszkamy, zrobimy na prowincji z której pochodzimy bo mnie słabi na samą myśl, że mam tłumaczyć 100+ osobom spoza Krakowa czy i czym mogą wjechać do #sct i na jakiej stronie się muszą zarejestrować xD
Przecież jak im o tym napiszę to przez tydzień nie będę robił nic innego tylko odpowiadał na pytania czy auto wujka Heńka może wjechać.
Gdybym jeszcze chciał robić imprezę w centrum i ze ślubem w Mariackim.. a ja planowałem na głębokim ruczaju niedaleko autostrady żeby nie musieli jeździć po mieście.

Ciekawe czy inne słoiki zrobią podobnie i gastro dostanie trochę po dupie przez sct.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Ogólnie robienie imprez typu wesele/chrzciny w Krakowie i to tego blisko centrum, to dla mnie patola. Nie ma jak dojechać, nie ma gdzie stanąć. Lokale małe i ciasne. Jak mogę sobie pozwolić, to odmawiam przyjścia na takie imprezy, bo mi słabo na samą myśl o dotarciu na miejsce.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: odpowiem może że strony Warszawskiej. Miałem okazję być na wielkomiejskich weselach jak i typowo wiejskich ze względu na różnorodność rodziny.. Te drugie wypadają dużo dużo lepiej.

Wesela na prowincji są lepsze gdyż:

-Koszta, jest dużo taniej na wsiach pod Warszawą (około 60km)
- Jakość jedzenia, na wsiach ludzie sami często produkcją wędlinę i nie dają sobie wciskać byle gówna. Potrawy są świeże i przystosowane do okazji. W Warszawie podobno
  • Odpowiedz
przecież całe miasto ma dostać po dupie od sct

@piratestorm: prędzej czy później krakusy odczują skutki głosowania na typa 8gwiazdekczoło ehehehe
jak to było? Każdemu na koniec jego własny dowcip
  • Odpowiedz