Aktywne Wpisy

aa-aa +6
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś

annlupin +30
misiek po czwartej nad ranem
źródło: annlupin50098789
Pobierz
![100 pogryzień dziennie. Cena ludzkiej nieodpowiedzialności. [DOKUMENT]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/21dfd94dee7249986d62059a650cf2b4d96aafa36b4b32f201519873b9ee43ce,q80.jpg)

chcę sprzedać mieszkanie i sie przeprowadzić. bez znaczenia za ile, gdzie, dokąd itp. często przeglądam #nieruchomosci. i jako potencjalny kupiec nowego mieszkania sam widze ze jest drogo. ale nie tylko przecież mieszkania poszly w górę. ok sprzedam swoje taniej zeby nowy właściciel zaczął tam robic dzieci hurtowo,.bo wiadomo na wykopie ze cena mieszkania to jedyna przeszkoda. sprzedam taniej i co dalej? mi kto sprzeda taniej zebym mial gdzie mieszkac? mechanik samochodowy wezmie mniej bo sprzedałem taniej mieszkanie? w sklepie za chleb policzą mnie mniej? obniżą opłaty za np wode,. prąd, internet? ubrania kupię taniej? no właśnie nie... wiec czemu mam sprzedać taniej zeby potem samemu mieć mniej i gorzej xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Wiesz dlaczego musisz sprzedać taniej? Bo drożej nikt nie kupi. Tę tajemną wiedzę posiedli już 10 tysięcy lat temu pierwsi kupcy, ale widać wiedza ta zaginęła wraz z powstaniem Polskiej Szkoły Ekonomii Deweloperskiej.
Bait 2/10 bo odpisałem.
Ja bym w ogole nie sprzedawał. Zostaw jako zabezpieczenie, no chyba ze mocno dOOpa ci sie pali z hajsem wtedy inna sprawa