Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego nie chcę sprzedawać mieszkania taniej?
chcę sprzedać mieszkanie i sie przeprowadzić. bez znaczenia za ile, gdzie, dokąd itp. często przeglądam #nieruchomosci. i jako potencjalny kupiec nowego mieszkania sam widze ze jest drogo. ale nie tylko przecież mieszkania poszly w górę. ok sprzedam swoje taniej zeby nowy właściciel zaczął tam robic dzieci hurtowo,.bo wiadomo na wykopie ze cena mieszkania to jedyna przeszkoda. sprzedam taniej i co dalej? mi kto sprzeda taniej zebym mial gdzie mieszkac? mechanik samochodowy wezmie mniej bo sprzedałem taniej mieszkanie? w sklepie za chleb policzą mnie mniej? obniżą opłaty za np wode,. prąd, internet? ubrania kupię taniej? no właśnie nie... wiec czemu mam sprzedać taniej zeby potem samemu mieć mniej i gorzej xd

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jak powiedzieć, że nie ma się najmniejszego pojęcia o działaniu gospodarki i handlu, nie mówiąc, że się nie ma najmniejszego pojęcia o gospodarce i handlu...

Wiesz dlaczego musisz sprzedać taniej? Bo drożej nikt nie kupi. Tę tajemną wiedzę posiedli już 10 tysięcy lat temu pierwsi kupcy, ale widać wiedza ta zaginęła wraz z powstaniem Polskiej Szkoły Ekonomii Deweloperskiej.

Bait 2/10 bo odpisałem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to bedzie zamkniete kolo - sprzedadza tylko ci, ktorzy na gwalt beda potrzebowali gotowki. Czyli ty nie obnizysz, ale Janusz z mieszkania obok obnizy. To sprawi, ze deweloper wpadnie w panike i tez zacznie obnizac. I tak w kolko.
  • Odpowiedz