Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

Bo to zwyczajnie obrzydliwe. Taka kobieta nigdy nie będzie naprawdę twoja tylko dzielona, wspólna. Publiczna. Trochę jak dom publiczny.

Ludzie robią to z desperacji bo jak sam zaznaczasz po prostu nic innego nie ma na rynku w naszym kręgu
Howsitgoing - @mirko_anonim: 

Bo to zwyczajnie obrzydliwe. Taka kobieta nigdy nie bę...

źródło: 1000010661

Pobierz
  • Odpowiedz
To tak jak wynajmujesz samochód, to nie jest twój samochód, tylko twoja kolej na jego prowadzenie.

Czy do takiego samochodu kupisz dywaniki wolno wymienisz olej? Nie, bo po co.

Tak samo, będziesz się angażował emocjonalne/czasowo/finansowo z kobietą, która nie jest twoja?

Trzeba być niespełna rozumu, bo to pakowanie się w kłopoty.

Nie opłaca się. Ona na to nie zasługuje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja wiem dlaczego jest tak ból dupione o przeszłość. Bo wygląd to przecież kwestia gustu i kobiety, a także cała banda ich podnóżków takich jak ty, wmawia sobie, że każda jest piękna i kobiety mogą spokojnie żyć w błogim przekonaniu, że każdy by mnie chciał i nie muszę dbać o siebie, ani nic robić i mam pełną kontrolę. Kobiety ogólnie żyją w przekonaniu, że każdy by mnie chciał i
  • Odpowiedz
@nowy_w_internetach: oczekujesz źródła czegoś co nie ma źródła fachowego i z automatu wyśmiewasz to co jest bo nie pasuje ci co narracji.

Dobrze, w twoim razie kontynuuj nie rozmawianie z kobietami. I tak by być dobrego z tego nie wyszło.
Nie dowiaduj się. Żyj w bańce.

A chłopski rozum to masz na Disney Channel gdzie kobiety są takie wspaniałe i bez wad.
  • Odpowiedz
oczekujesz źródła czegoś co nie ma źródła fachowego i z automatu wyśmiewasz to co jest bo nie pasuje ci co narracji.

@Howsitgoing: no a czego innego oczekujesz? To jakbyś mi powiedział, że "pod powierzchnią księżyca istnieje cywilizacja różowych jednorożców", a jakbym Cię poprosił o źródło, to byś mi nie podał. Ale równocześnie byś oczekiwał, że Twoją hipotezę będę traktował poważnie.

Co więcej - to dokładnie Ty rzucasz hipotezy, które pasują
  • Odpowiedz