Aktywne Wpisy
qzety +8
źródło: 1000014166
Pobierz
PavulonRazPavulonDwa +249
Nasi polscy offroadowi tytani intelektu nie zawodzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na kolana chamy bo inaczej pan offroadowiec Cię nie uratuje z powodzi ;)
#urojeniaoffroadowe
#quady
#polskiepato
#offroad
Na kolana chamy bo inaczej pan offroadowiec Cię nie uratuje z powodzi ;)
#urojeniaoffroadowe
#quady
#polskiepato
#offroad
źródło: 53802
Pobierz

Czy jest teraz jakikolwiek sens angażowania się w związek, skoro ludzie zamiast nad tym związkiem pracować i angażować się, wolą po prostu iść na łatwiznę i pozbyć się drugiej osoby? może ja na to wszystko patrzę negatywnie przez swoje doświadczenia, ale kurde, trochę nie chcę mi się już bawić w randkowanie i szukanie odpowiedniej osoby tylko po to by po pół roku usłyszeć "no elo znudziło mi się" xD to wszystko po prostu tyle czasu wymaga, a szansa na to że znajdzie się odpowiednią, pasującą osobę jest masakrycznie niska, że już trochę mi się znudziło randkowanie i bawienie się w związki
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@moll: ale pierdo ... - uwierz mi, że można robić wszystko dokładnie w taki sam sposób niemal nic nie zmieniając i jak się trafi na poważną i fajną osobę to ona to doceni i się z tego coś zbuduje
a inna po pół roku zrobi papa, bo jej się tak uwidzi i na tym nie
@centerario: przesadzasz, one też się z tym spotykają - tylko to nie jest uwarunkowane przez płeć a przez to kto ma więcej WŁADZY i pola manewru
inaczej się zachowujesz jak masz kredyt i dzieciaki na utrzymaniu w swojej pracy na etacie - a inaczej jak masz 2 miliony euro na koncie i jesteś specem którego każdy
Skoro gość cały czas spotyka się z takim samym traktowaniem, to najpierw powinien przemyśleć z kim się umawia - w jaki typ celuje, a potem zastanowić się nad korektą klucza doboru partnerki. Bo to tu leży problem. Robiąc cały czas to samo, oczekiwać innych rezultatów to trochę naiwna postawa.
@moll: ale to wynika z tego co przecież wyżej pisałem - faceci najczęściej nie mają takiego pola manewru jak kobiety
to nie jest
źródło: it5sawGeQMiYtGK6
Pobierz@centerario: ale jakie bajki, ja jestem generalnie cięty na laski i ostatni do bronienia ich w czymkolwiek
ale wiem też, że gro facetów już się tak zacietrzewi że się niczym nie różni od tych lewicowych lasek - tj. ma jakiegoś wroga i w niego nawala, 0 racjonalności, wszystkie kwestie in minus w nim samym są projektowane na tą drugą stronę
@Dietetyq: Moim zdaniem jedna z lepszych rad dla chłopów w obecnych czasach. Jeśli coś się udaje to się z tego cieszyć chwilą ale nie wyobrażac sobię, że
@moll: PATRIARCHAT - w Polsce anno domini 2025
Nie, nie różnica charakterów, tylko udawanie kogoś, kim się nie jest. Chyba że to różnica własnych charakterów jednostki męskiej na potrzeby związku, to może tak xD
@moll: to jest dosłowna definicja patriarchatu w myśl współczesnej lewicy