Aktywne Wpisy

lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz
#raportzpanstwasrodka to mnie zawsze bedzie bawic.... co trzeba miec w glowie albo czego nie miec, aby sie tak przerabiac....
źródło: magdalena
Pobierz

The CIA admitted in 1998 that guerrilla armies it actively supported in Nicaragua were smuggling illegal drugs into the United States-drugs that were making their way onto the streets of inner-city black neighborhoods in the form of crack cocaine. The CIA also admitted that, in the midst of the War on Drugs, it blocked law enforcement efforts to investigate illegal drug networks that were helping to fund
A to można to jakoś zobaczyć?
Pytam poważnie.
Co może się stać takiego strasznego z czym nie poradzi sobie UE i NATO?
Cokolwiek by się stało w UE to w kilka sekund wiedział by o tym cały świat i jeżeli było by to coś złego to zaraz by to naprawiono.
Nie interesuje się rzeczami na które nie masz wpływu bo to pułapka dla twojej psychiki tylko zdrowie se zniszczysz.