Wpis z mikrobloga

✨️ Opinie o mBanku - Czy warto założyć konto?
Tak wszyscy narzekają jaki to ten #mbank zły i niedobry, chodź wiadomo że najgłośniej zawsze jest ten klient niezadowolony (chodź jak czasami czytam niektóre wypowiedzi to mam wrażenie że duża część tych osob po prostu nie umie czytać i później dziwi się że jest jak jest). Jak wasze doświadczenia? Są tu też zadowoleni wieloletni klienci? Pytam ponieważ zastanawiam się nad założeniem drugiego konta w tym banku - główne mam w santanderze i sobie chwalę chodź jestem ciekaw co przyjdzie z nadchodzącą zmiana…

#bank #mbank #santander

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: w mBank mam już z 20 lat konto i nie widziałem problemów, w Santander mam od 6 lat bo brałem tam kredyt, ale w tygodniu go spłacam i zamykam konto całkowicie. Na co są narzekania w mBank? Nie kojarzę żadnych problemów, a mam tam też konto firmowe, żonie też zakładałem i prywatne i firmowe.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie wiem ile to już lad... kilkanaście. Ogólnie jestem zadowolony. Mam tam mase rzeczy: kilka kont, walutowe, lokaty, giełda itd.
Większych problemów nie miałem, nawet dział security jest sensowny i raz mi przelew zablokowali, a po 5 min był telefon aby wyjaśnić, że to na bank ja zlecałem.

Santandera miałem krótko - bo mi umowe wypowiedzieli. Ale w santander jest pakiet z darmowymi ekspresami bez limitów (mbank ma 3
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Kilka słów ode mnie jako klienta i analityka rynku.

Z konkretów dotyczących oferty i codziennego korzystania – świetna bankowość mobilna, ciekawe propozycje oszczędnościowe (zwłaszcza automatyczne oszczędzanie) i bogata oferta dla młodych (jak masz dziecko, to otworzysz mu konto z aplikacją dla dzieci, premią za otwarcie i bajerami w stylu opaski zbliżeniowej). Konto dla firm – bez większych zastrzeżeń. No i to wszystko opakowane na ogół niezłymi promocjami na start.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim: tez nigdy nie rozumiałem tych narzekan.
Konto od nastu lat, o kilku lat wspolne z żoną, żona ma jeszcze konto firmowe, a teraz prawdopodobnie bedzie tez u nich brany kredyt.
Absolutnie nigdy nic się złego nie dzialo.
I mają swietna apke.
  • Odpowiedz