Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Jak poradzić sobie z kryzysem w związku? Ⓘ
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki

PierdekAlonso +226
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć Mirki, tu poległy @arbuz45kg ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przeczuwając, że mogę oberwać bana i jednocześnie uważając, by jednak nie zrobić NIC, co by się na bana kwalifikowało, chwilę przed zbanowaniem zrobiłem sobie screenshoty mojego profilu. Przeczucie szybko znalazło potwierdzenie w rzeczywistości, bo moje konto zostało szybko zbanowane, a ostatnia aktywność wymazana. "Z uwagi na naruszenie regulaminu, Twoja aktywność została zablokowana. Powód blokady: Naruszenie regulaminu - trollowanie, flood."
Wklejam Wam wspomnianego screenshota. Oceńcie sami gdzie (i czy) zasłużyłem na bana. Po banie już raczej nie wrócę, bo dodatkowo zostałem poproszony o weryfikację SMS xD
https://i.imgur.com/qGPfQ5P.jpeg
Wykop był dla mnie naprawdę bardzo fajnym miejscem w internecie - i jak już pisałem w skasowanym (Michał, dlaczego?) wpisie - również poza internetem, bo miałem okazję poznać sporo fajnych ludzi na niejednym #wykopiwo. Będę miło wspominał te czasy, ale wygląda na to, że one już bezpowrotnie się skończyły. Dzięki.
Ten wpis pewnie te szybko zniknie. No trudno.
#wykopgate20 #wykop
PS: @FrasierCrane: miło, że zauważyłeś moje zniknięcie. Pozdro.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: LmpwZw
Pobierz@mirko_anonim: Zrobiłem screenshot ( ͡° ͜ʖ ͡°)