Wpis z mikrobloga

✨️ Szukam wystaw w Warszawie, a masaż nie wystarcza
No i beka ze mnie.

#divyzwykopem

Ostatni bliższy fizyczny kontakt z dziewczyną tak po prostu miałem ze 2 lata temu, za pieniądze rok temu - masaż nuru. Chodziłem kiedyś co jakiś czas, ale teraz zwyczajnie nie mam na to czasu. No i właśnie zdarza mi się rzadka okazja, żeby zrzucić tą kiszoną od miesięcy chcicę, pojechać do Warszawy, zapłacić kilka stów i mieć z głowy na jakiś czas - żeby beniz nie aktywował się sam w dziwnych momentach.

Tylko jakoś mi się nie chce, Nie chce mi się jechać 4 h w jedną stronę, 4 w drugą - bliżej nic ciekawego nie ma. Kręcić po tym mieście, którego nie lubię i nie uważam, żeby było tam coś ciekawego. I to wszystko po to, żeby na jakiś czas oszukać zmysły.

Tzn sama wycieczka dla wycieczki jest kusząca - lubię pociągi - ale nadal cały dzień poświęcony na 40 minut wątpliwej przyjemności.

Macie do polecenia jakieś wystawy naukowe, astronomiczn eczy coś w tej paskudnej Warszawie? #warszawa

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to gdzie ty mieszkasz jak tylko warszawa a do niej masz 4h podróży xd To trzeba juz byc mega zdesperowanym by co jakiś czas jechać specialnie tyle godziny by 15 minut popeklowac. Zmysłów i tak nie oszukasz bo co z tego jak raz na jakiś czas spuścisz jak uderzy w najmn8ej oczekiwanym momencie mimo wcześniejszej uciechy
  • Odpowiedz