Wpis z mikrobloga

✨️ Oświadczenie o fałszywych oskarżeniach
Zauwazyłem dzisiaj ze ktoś dodał post próbujący ciągnąć nocną aferę z moim udziałem (aversxx) chciałbym poinformować ze ten post nie został dodany przeze mnie, a dowody które miały potwierdzać ze to ja pochodziły z screenów rozmów które były udostępniane tamtej nocy przeze mnie oraz przez różnych użytkowników. U mnie już był dzielnicowy i uznaję ze to był głupi zart i nie popieram takiego zachowania. Prosiłbym o nie ciągniecie tej afery i nie podszywania się pode mnie. Skoro mnie mogli znaleźć w jedną noc to osobę która się podszywa też mogą. Przepraszam jeszcze raz za głupi zart na wykopie. Nie brałem udziału w żadnych aktywnościach szabotujących i nie mam zamiaru grać. Przepraszam. Dodałem również oświadczenie w opisie mojego profilu na wykopie.
#wojna #abw #ukraina #rosja #policja

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Mirku, trzymaj się. Może kara nie będzie tak sroga, chociaż sądząc po tym, że się nią ABW zainteresowało… to nie możemy Ci niczego zagwarantować. ( ͡° ͜ʖ ͡°) może niech to będzie przestroga dla innych którzy będą sobie żartować z aktów dywersji, terroru, polskich służb itp. Posłużysz za przykład czego nie robić, spójrz na to pozytywnie.
  • Odpowiedz
@PanieAreczku: on dodał ten opis do swojego profilu jeszcze przed telefonem od ABW do mnie. Możliwe, że próbuje w ten sposób uspokoić dalsze dążenie do zdobycia jego danych i przekazania ABW, ale @Leniek nakierował mnie na to, że ten gość brał udział w wykoPAKA w 2022 roku i napisałem do organizatora czy ma jego dane, które można przekazać.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @LM317K tak to prawda, myslalem ze mnie nie znajdą bo uzywałem VPN ale się mylilem. Zart był głupi
@GabrielOcello konsekwencje zostały już wyciągnięte. Dzis (godzine temu) odwiedził mnie dzielnicowy i zapytał mnie czy to ja umieściłem ten post a następnie zapytał w jakim celu. Powiedziałem ze to był głupi zart. Na szczęscie skończyło się na pouczeniu i mandacie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz