Aktywne Wpisy

deafpool +628

Metodzik +217
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA STEAM ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Graveyard Keeper za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)
🔥 Graveyard Keeper za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)

Zauwazyłem dzisiaj ze ktoś dodał post próbujący ciągnąć nocną aferę z moim udziałem (aversxx) chciałbym poinformować ze ten post nie został dodany przeze mnie, a dowody które miały potwierdzać ze to ja pochodziły z screenów rozmów które były udostępniane tamtej nocy przeze mnie oraz przez różnych użytkowników. U mnie już był dzielnicowy i uznaję ze to był głupi zart i nie popieram takiego zachowania. Prosiłbym o nie ciągniecie tej afery i nie podszywania się pode mnie. Skoro mnie mogli znaleźć w jedną noc to osobę która się podszywa też mogą. Przepraszam jeszcze raz za głupi zart na wykopie. Nie brałem udziału w żadnych aktywnościach szabotujących i nie mam zamiaru grać. Przepraszam. Dodałem również oświadczenie w opisie mojego profilu na wykopie.
#wojna #abw #ukraina #rosja #policja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Leniek
@Balija @lapace @lukasz-wuuu @Kubson74 @Hardcore_Henry @star-blade @Tyrande @FrasierCrane @Pulkownik_Wolodyjowski @quescik1 @PanieAreczku @artem17 @Vogel14 @NieznanyWykopek @ukradlem_ksiezyc @KwadratF1 @Casuel @BialyMuszyn @PrawilnyStevie @Mojs @blamedrop
@maciejj: Facepalm :) A taki anonimowy był :) VPNa używał :)
@GabrielOcello konsekwencje zostały już wyciągnięte. Dzis (godzine temu) odwiedził mnie dzielnicowy i zapytał mnie czy to ja umieściłem ten post a następnie zapytał w jakim celu. Powiedziałem ze to był głupi zart. Na szczęscie skończyło się na pouczeniu i mandacie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
@mirko_anonim: 5 lat używasz zawsze 100% przeglądając mirko na telefonie i komputerze vpn? No właśnie