Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

greedy_critic +43
Asiulka już się wybolcowała i nie szuka przygód bo wie czego chce. Chce założyć rodzinę, mimo że już to zrobiła. Czego nie rozumiesz? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #pieklokobiet #heheszki
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #pieklokobiet #heheszki
źródło: image_picker_3C9BF7AB-4775-4AAF-B180-0763FD37E939-451-000000060992221E
Pobierz

35lat, coraz większe zakola
2 tygodnie temu byłem pierwszy raz u trychologa, który jest też lekarzem
dostałem finapil 1mg i minoxidil 2,5
czego się mogę teraz spodziewać? z tym spadkiem lipido to prawda?
jeszcze jakieś ciekawe skutki uboczne?
#finasteryd #minoxidil #lysienie #zakola #wlosy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 1046ebe1-fc7f-41a6-b707-89bd34c702d5
PobierzGeneralnie możesz spodziewać się, że zahamujesz wypadanie włosów, tak długo jak będziesz to stosował. Włosy staną się mocniejsze, a w miejsca gdzie jest przerzedzenie możliwe, że trochę się wypełni.
Nie oczekuj, że wróci ci linia włosów
źródło: hq720
Pobierz@mirko_anonim: Chyba zrobiłeś najgorszą rzecz z możliwych. Czytałeś o skutkach ubocznych i sobie już wkręciłeś, że Ciebie spotkają.
Bardzo rzadko mają ludzie uboki po finie. Zresztą widać to po badaniach, gdzie w niektórych grupa placebo zgłaszała więcej uboków niż... ta na finasterydzie xd.
Psychika to klucz.
@Doktor_Proton: tak, wiem - to samo mówiła Pani doktor ale powiedziała i tak, że w miarę w dobrym
No standardowo 2x w tygodniu myć łeb nizoralem z apteki (5 min trzymasz na głowie). Po nim używasz i tak coś co nawilża albo nawet szampon i też trzymasz 5 min żeby skladniki się wchłonęły.
A z suplementów to chociażby biotyna, witamina d3 i omega. Reszta daje zbyt mały % względem kosztów.