Wpis z mikrobloga

✨️ Co się dzieje po rozpoczęciu kuracji finasterydem i minoxidilem?
35lat, coraz większe zakola

2 tygodnie temu byłem pierwszy raz u trychologa, który jest też lekarzem

dostałem finapil 1mg i minoxidil 2,5

czego się mogę teraz spodziewać? z tym spadkiem lipido to prawda?
jeszcze jakieś ciekawe skutki uboczne?

#finasteryd #minoxidil #lysienie #zakola #wlosy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Co się dzieje po rozpoczęciu kuracji finasterydem i minoxidilem? Ⓘ
...

źródło: 1046ebe1-fc7f-41a6-b707-89bd34c702d5

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: wygląda to tak, że z pustego to i Salomon nie naleje, tam gdzie permanentnie wypadły włosy, nic już nigdy nie urośnie. Czasem zdarza się, ze gdzieniegdzie są bardzo osłabione cebulki i coś wykiełkuję.
Generalnie możesz spodziewać się, że zahamujesz wypadanie włosów, tak długo jak będziesz to stosował. Włosy staną się mocniejsze, a w miejsca gdzie jest przerzedzenie możliwe, że trochę się wypełni.

Nie oczekuj, że wróci ci linia włosów
DoktorProton - @mirkoanonim: wygląda to tak, że z pustego to i Salomon nie naleje, ta...

źródło: hq720

Pobierz
  • Odpowiedz
z tym spadkiem lipido to prawda?

jeszcze jakieś ciekawe skutki uboczne?

@mirko_anonim: Chyba zrobiłeś najgorszą rzecz z możliwych. Czytałeś o skutkach ubocznych i sobie już wkręciłeś, że Ciebie spotkają.
Bardzo rzadko mają ludzie uboki po finie. Zresztą widać to po badaniach, gdzie w niektórych grupa placebo zgłaszała więcej uboków niż... ta na finasterydzie xd.

Psychika to klucz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Kupujesz minoxa 40 kapsulek czy ile masz na recepcie?

No standardowo 2x w tygodniu myć łeb nizoralem z apteki (5 min trzymasz na głowie). Po nim używasz i tak coś co nawilża albo nawet szampon i też trzymasz 5 min żeby skladniki się wchłonęły.

A z suplementów to chociażby biotyna, witamina d3 i omega. Reszta daje zbyt mały % względem kosztów.
  • Odpowiedz