mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
o.....3
o.....3
35
r.....r
r.....r
@Cadfael: No chyba jednak wielu przegrywów wolałoby mieć normalne życie, ale często z g*wna bata nie ukręcisz. Co w sytuacji, gdy zrobiłem wszystko co mogłem, i nadal przegrywam (?)
28
r.....r
r.....r
@mirko_anonim:

włożyć zero wysiłku i mieć bez niczego efekty.

Dosłownie opisałeś życie kogoś, kto ma dobry wygląd i efekt aureoli
13
CloudSpanner
@mirko_anonim: Jak to jest, że takie wysrywy są tylko z anonima?
8
e.....p
e.....p
@Cadfael: ja też nie mówię o prawdziwych kobietach, tylko o tagowych agresorkach ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
7
tomek001Hej
tomek001Hej
@mirko_anonim: były już testy w internecie, że nie ważne co mężczyzna mówi tylko kto mówi.
6
Cadfael
@mirko_anonim: przecież przegrywom o to chodzi, żeby całkowicie zdjąć z siebie odpowiedzialność za porażki w swoim życiu. jestem brzydki, mam 178 cm, nie umiem zagadywać ludzi, lochy są głupie i hipergamincze a oskarki opresyjne. zrobiłem wszystko co mogłem, itsołva, pora na csa.
5
omnitorbi
5
Eugeniusz_Zua
Jak to jest, że takie wysrywy są tylko z anonima?

@CloudSpanner: wstyd im pisac takie wysrywy z ich konta. Powaznie gadanie o nadrabianiu kariera czy pasjami w 2026....
5
Mirek224
4
r.....r
r.....r
@Cadfael: Ale to już Twoje projekcje
4
Mirek224
@Cadfael: Kwadratowa szczęka, ryj nieskalany rozumem- dlaczego na to lecicie? A potem płaczecie że faceci źli
4
Mirek224
@Cadfael: Kolor włosów też nie ma dla was znaczenia a 90% z was leci na śniadych brunetów
4
TheDarkSideOfTheMoon
4
r.....r
r.....r
@MamByleJakiNick: No nie wiem czy takie normalne, jeżeli nigdy nie zaznasz uczucia miłości i bliskości z drugą osobą. Samotność zabija, nawet nie w przenośni, były badania

Są ludzie, którzy nigdy nie byli w związku, nie mają nawet jednego prawdziwego przyjaciela, kogoś, z kim mogliby porozmawiać na co dzień. Czym mają zaspokoić potrzebę przynależności i miłości z piramidy Maslowa? Zwierzęciem? Wolontariatem? Wizytą u divy? Na jak długo to wystarczy
4
Coco_jumbo_i_do_przodu
@mirko_anonim: Nie chce mi się czytać całego wysrywu, ale pooglądaj sobie filmy przyrodnicze o godach zwierząt. Nie da się już prościej tego zobrazować. To jest cała prawda, a kobiety mogą p-------ć, że jest inaczej, ale to nie zaprzeczy faktom, że natura jest naturą.
3
r.....r
r.....r
@Cadfael: To, co mogłem. Wybacz, ale nie znamy się na tyle dobrze, żebym miał opisywać Ci moje próby wyjścia z przegrywu
2
centerario
@mirko_anonim: skończ baicić, bo zadzwonie do agentów ice, że jesteś nielegalnym imigrantem i masz 5 kulek w plecach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
e.....p
e.....p
@Cadfael: baby są głupie i tyle w temacie, a teraz zesraj się potrójnie na ograniczającą się do generalizowania odpowiedź na twoim poziomie
2
TheDarkSideOfTheMoon
Jeśli ktoś nie ma czym innym zaimponować to oczywiste się wydaje, że pragnie super wyglądu bo to jedyne czym mógłby przyciągnąć

@mirko_anonim: Często pierwsze wrażenie jest oparte na wyglądzie. I jak nie pyknie to nie ma szansy na przedstawienie swoich innych atutów, jeśli są.

jestem brzydki, mam 178 cm, nie umiem zagadywać ludzi

@Cadfael: Ej... ale weź mnie nie opisuj...
2