Aktywne Wpisy

wjtk123 +382
Wczoraj gruchnęła wiadomość, która wywołała u mnie szok i radość: Polska negocjuje dołączenie do brytyjsko-włosko-japońskiego programu samolotu VI generacji GCAP. Oczywiście nie jako równorzędny partner, ale jako finansujący i przyszły podwykonawca. Jest to przełomowa informacja, na wielu płaszczyznach:
- Polska jako państwo zaczyna myśleć 10-20 lat naprzód,
- nie chcemy już tylko kupować gotowych produktów, ale chcemy też inwestować w najbardziej zaawansowane programy wysokich technologii,
- angażujemy się w europejskie programy zbrojeniowe.
Z militarnego punktu widzenia
- Polska jako państwo zaczyna myśleć 10-20 lat naprzód,
- nie chcemy już tylko kupować gotowych produktów, ale chcemy też inwestować w najbardziej zaawansowane programy wysokich technologii,
- angażujemy się w europejskie programy zbrojeniowe.
Z militarnego punktu widzenia
źródło: gcap
Pobierz
Drom +134

Czy ja jestem jedyny tutaj, któremu jednak bliżej do PO, niż do PIS, ale jednocześnie bliżej do Republikanów, niż do Demokratów?
Tak czy inaczej, we wszystkim to od dawno wkurza mnie fakt, że ludzie nie widzą niuansów we wszystkich sytuacjach. Wszyscy krzyczą jakby wszystko było czarno białe.
#usa
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
mnie strasznie denerwuje pakietowość poglądów, tzn. tendencje ludzi by przyjmować całą narracje partii na którą głosują czy swojego środowiska za prawde obiawioną. Cały pakiet.
Bardzo cenie ludzi, zarówno z lewa jak i z prawa, którzy mają na tyle otwarty umysł by kwestionować przynajmniej część narzuconego z góry "pakietu poglądów".
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Tak xDDDD
co to wgl za fikoł w poglądach musi być by doszło do takiego połączenia?