Wpis z mikrobloga

@ShawnSpencer

@mirko_anonim: chłopie ile masz lat? 20? P-----l to xD tego kwiatu pół światu, zobacz jak jej powtórzył się scenariusz i co napisałeś.

Mój kolega mając 19 lat się rozstał i słyszał te teksty. Teraz ma 25 i nie poznał pół światu, z żadną mu się nie udało ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Mój kolega mając 19 lat się rozstał i słyszał te teksty. Teraz ma 25 i nie poznał pół światu, z żadną mu się nie udało ¯\(ツ)/¯

@przegro_pisarz: twój kolega jeszcze widocznie jest chłopcem, a nie mężczyzną. Jak zacznie rozumieć pewne sprawy to pozna ich dziesiątki :)
  • Odpowiedz
@ShawnSpencer

PS mam przyjaciela niezbyt pięknego, trochę tylko wysoki, ale jest pewny siebie i ma bajerę, to i też wyrywa panny. Tylko barany piwniczaki nie potrafią wyjść, zagadać, skompromitować się i spróbować jeszcze raz. Trening czyni mistrza

A mój kolega 160cm z garbem, bez jedynki i tłustymi włosami też wyrywa ¯\(ツ)/¯ to zrób kursy podrywu. Mi się przez całe życie nie udało żadnego kontaktu nawiązać zawsze było: " spadaj", "idź sobie",
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
rozważny-buntownik-72: Panie, od razu skasuj te wszystkie zdjęcia w p---u.

Ja tak zrobiłem po zdradzie, też mi było ciężko, ale przynajmniej bez zdjęć łatwiej.
Wszystko, k---a - Zaznacz wszystko - CTRL + Delete i papa.
Uzyj jeszcze jakiegos softu do zaorania wolnego miejsca na dysku, by Cię nie kusiło to odzyskiwać potem (skąd ja o tym wiem...).
  • Odpowiedz