Aktywne Wpisy
Sagittus +50
#eurowizja Nadal uważam, że na obecną chwilę tylko Nocny Kochanek albo bracia Figo Fagot mają szansę na wygraną w finale. Ewentualnie jakaś kolaboracja rodzaj Nocny Figo albo Kochanek Fagot.

Green81 +5
#eurowizja podobno wyciekły glosy jury, biorę to z mocnym przymrożeniem oka, ale biorąc pod uwagę miejsce Polski nie byłabym zaskoczona xD
źródło: 1000010675
Pobierz

Pierścionek to taka obietnica wspólnego życia i upamiętnienie tego wydarzenia, coś co chcemy żeby zostało z tą ukochaną osobą na długo :) Wydanie 5zł to też lekka przesada, wydaj chociaż z 50 xd a jakbyś sam zrobił to nawet lepiej (kiedyś nosiłam drucik od starego przez tydzień aż mi się rozpadł :( miał taki cute kwiatuszek na górze
Takie coś jak zapastowałeś, wyobrażam sobie tylko w sytuacji, kiedy oświadczyny wyszłyby dość spontanicznie - powiedzmy, że trafiły się idealne okoliczności, ale facet nie ma jeszcze właściwego pierścionka. Jako taki tymczasowy zamiennik - ok, bo to symbol. Kobieta z dystansem do siebie doceni gest, ale raczej ucieszyłaby
@Krolowa_Nauk: Ja bym śmieszkował z pierścionkiem z krążka cebulowego czy chrupka, przynajmniej zjadliwy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)