Aktywne Wpisy

Ytarka +120
Takiego oto dziada ostatnio zmalowałam.
Jestem sobą mile zaskoczona, bo nie dość że po takiej długiej przerwie, to jeszcze, jak nigdy, tego chłopa zrobiłam na strzała - nic nie poprawiałam, nie rozpłakałam się w połowie, że wszystko z------m. Po prostu zaczęłam i skończyłam xd W dodatku uznałam, że nawet ładnie chłop wyszedł, a metaliczna farba, która była pomyłką w zakupie, okazała się Game changerem do cieniowania tych szmat.
I może nie jest
Jestem sobą mile zaskoczona, bo nie dość że po takiej długiej przerwie, to jeszcze, jak nigdy, tego chłopa zrobiłam na strzała - nic nie poprawiałam, nie rozpłakałam się w połowie, że wszystko z------m. Po prostu zaczęłam i skończyłam xd W dodatku uznałam, że nawet ładnie chłop wyszedł, a metaliczna farba, która była pomyłką w zakupie, okazała się Game changerem do cieniowania tych szmat.
I może nie jest
źródło: IMG_1125
Pobierz
tehniick +24
#mecz Mapa by nie dostać w morde.
źródło: HRJJbylWoAAeZal
Pobierz

Jacy "my"?
Tak czy inaczej każda żywa istota umrze.
Oczywiście, że ryzyko kobieta podejmuje większe przy dziecku, bo to do
Polki nie będą rodzić dzieci Polakom, bo ich nienawidzą. Nienawidzą też siebie i swojego pochodzenia, dlatego są takie ojkofobiczne i lecą na obcokrajowców i wyjeżdżają na zachód.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@natural_hardship: Wymarcie w pierwszej kolejności Europy, której obywatele przynajmniej w małym stopniu przejmują sie ekologią na pewno przysłuży się planecie pozostawionej ze samymi Hindusami...
@Kitku_Karola: +1
@Kitku_Karola: Moi rodzice dali