Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Nie ból dpy, tylko ludzie to buraki bez poszanowania wspólnej przestrzeni. Niektórym się wydaję, że posiadanie multisporta czyni cię nadczłowiekiem.

- albo ćwiczysz albo siedzisz, nie licząc 2 min odpoczynku, ale typek który zajmuję jeden sprzęt przez 15 min to już lekka przesada,
- klapki ? XD 1) jebiące stopy, bo przecież 3/4 ćwiczy w skarpetkach w których przyszli po pracy, szkole itp, szczególnie teraz w zime
2) głupia
  • Odpowiedz
ale typek który zajmuję jeden sprzęt przez 15 min to już lekka przesada

@Doktor_Proton: dlaczego? Ja bardzo często korzystam z jakiejś maszyny dłużej niż 15 minut, bo mam dużo serii rozgrzewkowych. Nie widzę tu żadnego problemu, no chyba że masz na myśli siedzenie 15 minut i zrobienie w tym czasie jednej serii.
  • Odpowiedz
dlaczego? Ja bardzo często korzystam z jakiejś maszyny dłużej niż 15 minut, bo mam dużo serii rozgrzewkowych. Nie widzę tu żadnego problemu, no chyba że masz na myśli siedzenie 15 minut i zrobienie w tym czasie jednej serii.

@Brandon95: nie wiem o jakim sprzęcie mówisz, we wszystkim jest jakiś zdroworozsądkowy balans.
Jak siedzisz ze sztangą, na ławce - to pewnie jest ich więcej niż jedna na cała siłownie,
Jeśli zajmujesz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):

masz na myśli siedzenie 15 minut i zrobienie w tym czasie jednej serii.

@Brandon95 tylko nikt tak nie robi, a przynajmniej 99,9% ludzi. Ogólnie nadużywanie telefonu podczas przerw to jest jakiś mem z internetu z 0 pokryciem w życiu rzeczywistym.

A klapki na siłowni to nosiły sebki w 2k9 jak w gimbazie przychodziłem po
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):
@DrProton trójboiści jak najbardziej korzystają z maszynek
A niektórzy na siłowni zajmują sprzęt na +30 minut - suwnica smitha jest zazwyczaj jedna, przychodzi ktoś kto robi 3 ćwiczenia pod rząd na niej i już się pół godzinki zbiera. Czasem się uda wskoczyć na zmianę, czasem za dużo zabawy.
Na pierwszej siłce na jaką chodziłem był 1 rack. Jak ktoś robił 5 rozgrzewkowych na przysiad, potem 3 robocze, potem
  • Odpowiedz