Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +357
Odnoszę wrażenie że p0lactwo jest najdurniejszym narodem na świecie. Livestream latwogang tego dowodzi, nie pierwszy nie ostatni raz obserwuję jak funkcjonują baranie łby p0lactwa NPCtów.
Kurrwa... p0lacy ustawiali się w kolejkę po drwala czekali na hamburgera 3 godziny bo zobaczyli trend na tiktoku że magdonald wypuszcza nowego hamburgera.... jak w ogóle można mieć szancenk do tego wschodniomentalnego narodu.
Livestream charytatywny to kwintesencja p0lctwa, socjologiczne zjawisko które odbija naturę cebulaków postpolitych i celebryckich zakłamanych elit.
Kurrwa... p0lacy ustawiali się w kolejkę po drwala czekali na hamburgera 3 godziny bo zobaczyli trend na tiktoku że magdonald wypuszcza nowego hamburgera.... jak w ogóle można mieć szancenk do tego wschodniomentalnego narodu.
Livestream charytatywny to kwintesencja p0lctwa, socjologiczne zjawisko które odbija naturę cebulaków postpolitych i celebryckich zakłamanych elit.
źródło: latwogang-ratio-3x2-1
Pobierz
#konfitura #samochodza @konfitura_w_akcji
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
źródło: obraz
Pobierz

Drogie osoby Mirkowskie, #zalesie i możliwe, że ostatni raz. Na 95% tracę dzisiaj pracę, na 50% życie (nie mam myśli wunderbaum), ale jak się domyślasz, tak, #alkoholizm. Mój wysryw nikogo nie obejdzie, więc dla ciekawych wypunktuję i jak dam radę, to rozwinę.
1. Start życiowy średni, powiatowa wieś, obaj dziadkowie alkoholicy
2. Wychowanie w kulturze z--------u i przepraszania za życie
3. Osobiste ambicje i osiągnięcia - mimo, że mama uczyła inaczej, jestem z siebie zajebiście dumny.
4. Praca - bez z--------u za gówniarza nie byłbym tu gdzie byłem, pracuję praktycznie z samymi "bananami", ale muszę nadrabiać (nie stać mnie było na kierunek, w którym pracuje reszta, ale jestem inżynierem obronionym na 5).
5. #przegryw skończyłem na ślubie z kobietą, którą oceniam 9,9/10
6. Wszystkie pasje i zainteresowania poszły się walić w momencie ślubu i zdobycia pracy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt