Wpis z mikrobloga

✨️ Zgorzknienie w Młodym Wieku: Dlaczego Tak Się Czujemy?
Też tak macie że mimo jeszcze młodego wieku staliście się strasznie zgorzkniali? Normalnie jak te wszystkie dziady jak byłem młodszy i myślałem że przecież ja nigdy taki nie będę. Nie wiem czy to mnie ta dorosłość tak przytłoczyła czy co. Albo w pewnym wieku człowiek dostrzega ile obłudy, zła i dwulicowości na świecie. Śmieszne bo chłop ledwo co ma ponad 30 lat na karku a czuje się jak dziad który przeżył komune, rozwody i świat go oszukał. Przecież ja powinienem być jeszcz pełny energii a nie patrzeć spode łba na ludzi i nikomu nie ufać...

#przemyslenia #depresja #przegrywpo30tce #przegryw #niebieskiepaski #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Zgorzknienie w Młodym Wieku: Dlaczego Tak Się Czujemy? Ⓘ
Też tak ma...

źródło: 4bea11ed7de600d911cfeccff853a67f

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: po prostu ludzie z roczników +/- 90" byli i są dojeżdżani przez system od samego początku.
Urodzenie w stosunkowo biednych czasach, żadnych dopłat, żadnych ulg,
Za moich czasów nie było 50x możliwości kursów od angielskiego po gotowanie dla maluchów, szkoleń, zajęć sportowych dla Oskarków, co najwyżej SKSy.

Wchodziliśmy na rynek w czasie dość sporego bezrobocia lub pracy na czarno, zajeżdżani kredytami, fluktuacją stóp procentowych, covidami, żadnych 13,14. Tylko ciągle
  • Odpowiedz